Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
(: Metzen :) punk
|
Wysłany: 21.09.2005 23:39 Temat postu: |
|
|
lothronik a w ryj chcesz? xDDD dżołk _________________ GTA Liberty City
|
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
Dołączył: 10 Kwi 2005 Posty: 601 Skąd: Jarocin (Wielkopolska)
|
Wysłany: 22.09.2005 15:44 Temat postu: |
|
|
To teraz mój tekst:
Lothronik a chcesz stąd wyjść? xD
Poza tym GtaSite to bajerancka strona.. Nie długo będę tam w redakcji *
*JOKE (żeby nikt nie miał wątpliwości xE) |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 22.09.2005 15:53 Temat postu: Re: xD |
|
|
lothronik napisał: | A teraz uwaga:
9000 POST NA FORUM GTAthegame i 950 post lothronik'a!HA! xD |
ale masz literówkę w sigu xD _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 01.10.2005 16:38 Temat postu: *****!!!!!TRAGEDIA IRCOWA!!!!!***** |
|
|
No ludzie co wy znów to samo... ja od zdięcia bana na irca wchodze kilka razy ale tam siedzi tylko u^fo i bawi się ze swoimi zielonymi przyjaciółmi i nic co ziemskie go nie obchodzi ^Soviet nassał się pochwał że siedzi na ircu a teraz daje wszystkim screeny z jego nickiem w słowach moderów i adminów nie kiedy siedzi metzen ale... no a reszta? hapeka ty też nie wchodzisz a także lotheonik i sdr... Irc w Przud! Nie w wstecz!
Cytat: | daronfsu nie wszedł na #gtathegame i od razu admin mu sprzedał bana na forum |
Daronfsu zaczął wchodzić na irca, a admin odrazu go odbanował... _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 02.10.2005 11:18 Temat postu: |
|
|
Daronfsu 12 napisał: | Irc w Przud! Nie w wstecz! |
z taką pisownią to sie nie dziwie, ze ktos sprzeda ci kicka na IRC'u
a tak wogole to nie pomyslales, ze nikt nie siedzy 24h na dobe, wiec jak ich nie ma, to znaczy ze byli lub beda o innej porze dnia? ha? _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 02.10.2005 11:24 Temat postu: |
|
|
Co ma moj pisownia do kicka? Cięgle nikogo nie ma sidze sam i tak jest o każdej porze dnia i nocy, czasami przyjdzie ufo albo bredo ale nic nie gadają... _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 02.10.2005 11:31 Temat postu: :D |
|
|
Daronfsu 12 napisał: | czasami przyjdzie ufo albo bredo ale nic nie gadają... |
Bo nie mają o czym, hehe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 02.10.2005 11:36 Temat postu: |
|
|
Daronfsu 12 napisał: | Co ma moj pisownia do kicka? Cięgle nikogo nie ma sidze sam i tak jest o każdej porze dnia i nocy, czasami przyjdzie ufo albo bredo ale nic nie gadają... |
1. bo może to kogoś zdenerwować
2. może to, co napisałem to był joke
3. jak siedziesz sam, jak ja z tobą teraz gadam xD _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 02.10.2005 11:38 Temat postu: |
|
|
Nie napisałeś *joke więc odebrałem to poważnie. No teraz już gadasz _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 02.10.2005 12:38 Temat postu: |
|
|
Mimo, że to był joke:
dj_link a co jeżeli Daron byłby dyslektykiem albo, dysortogafem? To w pewnym stopniu choroba :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Daronfsu sucka
|
Wysłany: 02.10.2005 12:53 Temat postu: |
|
|
lol martin... skąd wiesz? (dysortograf) Ale naprawde, prosze was, wchodzcie na irca! _________________ Miło mi było wśród was, lecz pożegnania nadszedł czas... wszystko co do was mówiłem, mówiłem szczerze, nikomu się nie podlizywałem ani nic w tym stylu... |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 02.10.2005 13:00 Temat postu: |
|
|
martin napisał: | a co jeżeli Daron byłby dyslektykiem albo, dysortogafem? To w pewnym stopniu choroba :/ | Dysortografia, dysgrafia, i inne dys- to są właśnie elementy dysleksji.
A dysleksja to nie jest choroba tylko chytry i darmowy sposób żeby cię w szkole lżej oceniali. Papierek. Jeśli dyslektyk chce, może się nauczyć np. ortografii albo ładnie pisać. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 02.10.2005 13:11 Temat postu: |
|
|
Napisałem tak, bo można być tylko dysortografem albo mieć wszystkie inne symptomy (dysgrafię i reszta), co prowadzi do ogólnej dysleksji
A co do tego, że tylko papier to nie prawda :/ Są tacy, którzy na prawdę mają problem :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 02.10.2005 13:21 Temat postu: |
|
|
martin napisał: | Napisałem tak, bo można być tylko dysortografem albo mieć wszystkie inne symptomy (dysgrafię i reszta), co prowadzi do ogólnej dysleksji
A co do tego, że tylko papier to nie prawda :/ Są tacy, którzy na prawdę mają problem :/ | Spoko, ja tylko tak, gdyby ktoś nie wiedział
A co do dysleksji, to masz rację - dla niektórych to jest prawdziwy problem. A ja mam dysgrafię. A kiedy się postaram to piszę ładnie. Ale papier mam (chociaż poszedłem tam raczej z sugestii polonistki, niż z własnej inicjatywy) _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 02.10.2005 13:24 Temat postu: |
|
|
Racja, racja.. Wielu ludzi załatwia to sobie tylko po to by mieć łatwiej na maturze i innych egzaminach.. Ale z takim czymś na polonistykę się nie dostaną |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 02.10.2005 14:42 Temat postu: |
|
|
martin napisał: | dj_link a co jeżeli Daron byłby dyslektykiem albo, dysortogafem? To w pewnym stopniu choroba :/ |
to bym sie do niego nie czepial zreszta kto chce to moze, a pisanie, ze "ja nie umiemom pisack dobrze" to nie jest zadna dys-, tylko jest to pisanie szybko (za szybko) i nie poprawianie swoich bledow... _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
martin wanksta
|
Wysłany: 02.10.2005 15:34 Temat postu: |
|
|
Wiecie, co mnie wkurza? To, że moderator wyraża swoje zdanie i zamyka temat.. Nie ma możliwości obrony, więc do dj_linka:
Może i jechałem po tobie, ale nie na każdym kroku :/
Dziś jest dzień moich porządków Mam zamiar pozałatwiać swoje sprawy na tym forum i jutro nie mieć nie chęci, co do niektórych użytkowników |
|
Powrót do góry |
|
|
dj_link Godfather
|
Wysłany: 02.10.2005 16:03 Temat postu: |
|
|
no ale ja sie go nie czepiam na kazdym kroku, a zreszta gadalem z nim na IRC'u i on wie ze to jest taki z lekka "joke"... a tak wogole to nie ma sensu sie o to spierac (i nabijac sobie posty ) _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
|