obok dwupłatowca!(tego samolotu z dwoma parami skrzydel) a Sanchez tak jak kolega powiedzial - obok latarni morskiej ktora jest na drugiej wyspie obo plaży tam gdzie jest balonik i UJ chyba :]
skywolf to jest na lotnisku szukaj w okolicach dwuplatowca.. a co do multi... o co dokladnie chodzi? chodzi moze o trasy BMX'em, Sanchezem i Quadem czy moze o Sanchez'a, JetSki i Sea Sparrowa?... a co do BMX Mall... chyba chodzi o tego bmx'a w centrum handlowym.. musisz przejezdzac odpowiednio przez punkty... czerwony chyba normalnie.. niebieski zeby zdobyuc musisz przejechac przez niego na przednim kole.. a zielony na tylnim kole.. chyba:P
Seria Stories nigdy nie była, nie jest i nie będzie na PC! Dlaczego? Bo SONY "wykupiło" serię Stories Ale mi to "tito" bo mam psp i jutro albo pojutrze przyjdzie do mnie VCS :D:D:D
hmmmm
1. Wiecej możliwości
2. Nowe pojazdy
3. Troszke większe miasto(tama :D)
4. Troszke lepsza grafa
5. Nowe misje
6. Nowi Bohaterowie
7. zmienione miasto
moim jakże skromnym zdaniem powinno być SAS... jak zaczeli robic serie stories to powinni zakonczyc na SAS... wkoncu... każda część Stories opowiada o wydarzenaich z danej czesci kilka lat przed wydarzeniami z tej czesci(jakos nie po polsku wyszlo xD) A co do postaci w SAS.... fajnie by było gdyby sie sterowało albo Cataliną(SHIZO r0x! xD) albo... Sweetem :D
co sie mnei tak uczepiliscie? xD Claude po prostu nie lubie;p pozatym.... zaden ziomek nie byl dla mnie najlepszy;p Clauda nie lubilem bo nic nie mowil.. Vercetti'ego nie lubilem bo byl.. hmmm.... kurde nie mam pretekstu.. xD no niech bedzie ze on byl najlepszy poki nie wyszlo LCS;p. CJ'a nie lubilem bo nie lubie "elo zimowskich klimatów" ;p
najlepszy bohater gry to Toni ;p chowaja sie przy nim Claude, Johnson, Vercetti ;p ale cos czuje ze miejsce Toniego zajmie w moim sercu(lool xDD) Vic... zaje.. fajny głos ma ;p
po pierwsze.. newsy opoznione bo redki chodza do skzoly( w tym ja) a wlasnie nam redkow brakuje (po to jest ten topic) Laya możesz zmienic na inny w ustawieniach profila
Może najpierw kilka słów o tym co to jest WiiStudio: Jest to polska strona o najnowszym dziecku Nintedno: Nintendo Wii(Wcześniej Revolution). Strona powstała dwa miesiące temu, więc można powiedzieć, że dopiero się rozwija ;). Mamy 55 userów, forum, pokaźny download, dużo artykułów i wielką galerię. Niestety... naszym problemem jest to, że mamy mało redaktorów i newsmanów... I właśnie dlatego założyłem ten topic.
POSZUKIWANI REDAKTORZY I NEWSMANI!!
Jeśli chcesz zostać redaktorem bądź newsamen na polskiej stronie o Nintendo Wii, zgłoś się na ten numer gg: 1-2-5-3-5-6-1. Pod nim kryje się Główny administrator strony jak i tester ;p. Przyjmujemy teoretycznie każdego, który umie pisać z sensem, nie robi błędów ortograficznych w każdym zdaniu, zna się odrobinę na HTML. Niekoniecznie musi się interesować Wii i grami na niego ;P. Ważne aby spełnił wymagania co są napisane wcześniej. A więc... zgłaszać się =).
Rozmiar Avków powinien zostać zwiększony do 100x100
tak jak Lothronik porpsilbym o opcje SPOILER!
No i ta ranga Przyjaciel Strony... najlepiej zeby można ją było dostać za jakieś specialne zaslugi dla strony ;), naprzyklad napisanie jakiejs zapowiedzi,,, czy cos takiego(tego minimum 4!)albo np szczegolowa solucje(uwzglednione przejscie na 100%! Tego tylko jedna sztuke ;p)
artworki z VCS są rysowane jakby ręcznie.. na kartce papieru i zeskanowane na komputer... poprzednie artworki przeciez widac ze to robota komputerowca ;p moim zdaniem lepiej wyglada artworki z VCS niz np z SA(wole ręcznei malowane niz na pc robiopne xD)