Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 07:21
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika daan
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3
daan
gtaforums.com · napisany: 01.06.2006 21:28
Tak jak w temacie, czyli co sie stało z tą fajną stronką(gtaforums.com)? Serwer im siadł czy co. Zmienili adres? Na jednej stronie koleś napisał, że trzeba zmienić swoje proxy, ale próbowałem i nic to nie daje, a żadnych informacji nie ma, że strona nie działa.
Strange Story · napisany: 08.03.2006 18:22
Moge się spytać co to za muzyczka leci w tle "Zapowiedzi 1"?
Ulubione postacie z GTA · napisany: 07.03.2006 17:14
Tak, lepiej byłoby ze wszystkich gta. Dlatego zagłosowałem na inne. Na np. Claude'a z gta3 nie z SA bo tam jakiś głupi. Tommy Verciettie'go i Donalda z gta3 (nie grałem w lcs) A propo głowna postać w SA nie budzi takiego respektu jak ta w gta3 i vc.
End Of The SA?! ;O · napisany: 28.12.2005 18:44
Wiem:) Chodziło mi właśnie o oficjalną bete v6
End Of The SA?! ;O · napisany: 28.12.2005 18:14
Musze zgodzić się z przedmówcami. Na początku mi sie bardzo nie podobało SA. Wydawało mi sie takie nudne, dopiero po kilku godzinach mnie wciągnęło. Pierwsza różnica jaką zauważyłem po uruchomieniu to, że zmieniono czcionke w menu. Bardzo lubiałem starą "pricedown" z gta3 i VC. Ale nie o tym chciałem mówić. SA daje nam bardzo dużo nowych możliwości, ale te wszystkie możliwości wcale nie są takie fajne. Zrobisz jedną rzecz kilka razy i sie znudzi. Myślałem że jazda kombajnem po chodniku:) i jazda Moster Truckiem będzie lepsza.
Najbardziej mi sie podobało VC z całej serii. Dla mnie ta gra ma największą grywalność. Grałem w nią aż do czasu premiery długo wyczekiwanego SA(na PC). I co... i sie doczekałem. Nie spełniła moich oczekiwań. Klimat mi nie odpowiada. Na początku jak już napisałem nie mogłem sie przyzwyczić. Dziwaczne sterowanie troche mnie zniechęciło. I ta grafika! Niby szczegółowa i najlepsza, no bo najnowsza ale wg. mnie miejscami jest gorsza od VC. Ogólnie mówiąc tej grze brakuje grywalności! Tzn. jest ale nie już tak duża jak w gta3 albo VC. Gry nie przeszłem w 100% i pewnie nigdy nie przejde bo sie szybko nudzi. Jak w to można grać 24/H? I też sie zgodze z tym że scena zamarła po SA. Do gta 3 i VC było full modów przedłużających i tak już długą żywotność. Nie wiem ile modów by musieli zrobić do SA żeby było lepsze. A co do modów to najbardziej mi sie podoba "CamHack" (z tocaedit.com). Dodaje widok ze środka samochodu i nie tylko i dodaje prędkościomierz. Te "dodatki" R* mogłoby w końcu dodać do gry!

Co do niektórych, wiek gry wcale nie świadczy o tym, że jest słabsza od tych nowszych! Np gta1 ma wg mnie lepszą grywalność od SA. Chyba że komuś zależy wyłącznie na dobrej grafice to już jego sprawa. Nie mówiąc już o innych starszych grach od SA. Zagrajcie sobie np w System Shock 2 i zobaczycie co to jest klimat. We wspomnianej Mafii też jest niezły.

I jeszcze jedno, również z niecierpliwością czekam na moda GTA LC bete v6:) Świetne połączenie gta3 z możliwościami VC, helikopterki i motory:)
· Wybierz stronę: 1 2 3
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 07:21
·
Obecnie forum przegląda 74 gości oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 74 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies