nie oficjalne, ze strony, najlepiej zrobione, polskie znaki wszystko spolszczone. miałem kiedys inne, ale bnie wszystko bylo po polsku, teraz mam ze strony www.portal24h.pl
+++ EDIT (20.12.2007 17:52):
może macie plik american.gxt z polskiej wersji gta sa z cenegi?
stery są aktualne, modów brak, niedawno reinstalowałem. Może spolszczenie powoduje błąd? Komp jest odkurzony, poza tym radeon x1600 pro 512 mb nie może się przegrzewać przy gta skoro crysis działa. Spróbuje reinstal i bez spolszczenia i dam znać. Misje łap zająca udało się przejść i zapisać
AHA, Monitor wyłącza się tak jakby nie dostawał sygnału z kompa. Inne gry chodzą
mam kłopot, ale nie z przejściem misji, tylko chodzi oto, że w trakcie misji łap zająca i uciekającym pociągiem ( od big smoke) monitor mi się wyłącza i muszę kompa restartować. Też tak mieliście? Chodzi o gta sa w wersji 2.0. Sterowniki aktualne, używam programu gta sa center (do kodów), ale dotychczas było wsyzstko oki.
mam kłopot, ale nie z przejściem tylko chodzi oto, że w trakcie misji łap zająca i uciekającym pociągiem ( od big smoke) monitor mi się wyłącza. Też tak mieliście?
Cześć. Kto by mi przeszedł tgrzy misje, lub chociaż dwie? Nie daje rady z misjami OG Loc, okradanie wuja sama (z wózkiem widłowym) i ;pierwszy wyścig lowriderów. Bardzo proszę o pomoc. Mam kłopoty z przejściem tych misji, bo jestem niepełnosprawną osobą. Z góry dzięki. Możecie pisać na ggg:6061730 lub email: diablohack@tlen.pl