Ktoś zainteresowany przerobionym (nietrwale) PSP 3004 z zestawem czterech oryginalnych gier, kartą 4GB. Stan oryginalny, na gwarancji. Na prezent dla młodego jak znalazł.
Cena do negocjacji.
Dext napisał: Fajnie jakby wozy były licencjonowane :)
Po pierwsze wolę mijać po rząd dwa Sentinele niż dwie E46 na których są wzorowane. Mnie osobiście licencjonowane wozy chyba by irytowały, chyba że R* wykluczyłby możliwość spotkania dwóch (i więcej) modeli jednocześnie, po prostu zwiększając ich liczbę.
Po drugie wolę przejechać się czymś czego nie oglądałem X lat temu w katalogu motoryzacyjnym, wszak pojazdy od czwartej części nie przypominają już kartonowych pudełek a prawdziwe samochody.
Tu jest więcej graczy LFS niż na forum o formule 1 Szczerze mówią to nie spodziewałem się aż tylu hehe :P
No spoko, dodam Was do listy znajomych w LFS Desktop i będę wypatrywał aktywności na serwerach. Podajcie tylko swoje nicki.
Powinniśmy się za niedługo na którymś z nich spotkać
Nie będę pisał co i jak bo każdy może odpalić któryś z poniższych linków i się tego dowiedzieć. Jestem jednak ciekaw czy ktoś stąd miał lub ma jakieś doświadczenie z tym tytułem? Mam nadzieję że znajdzie się chociaż jeden maniak motoryzacji który gra przynajmniej w DEMO
Na wasze pytania odnośnie gry także chętnie odpowiem
Dzięki za słowa krytyki, takie ceni się najbardziej. Jak już napisałem - laya prawdopodobnie zmieniać nie będę, szkoda czasu. Pozostaje mi więc poprawiania i wyratowywanie tego co jest teraz. Odwiedzajcie raz na jakiś czas stronkę i paczcie jak mi to idzie A przy okazji może jakieś nowe projekty uda mi się ukończyć? :P
adikko napisał: Pixelcars zajmują jak dla mnie za dużo czasu.
Nie jest to do końca prawdą. Choć zależy ile masz na myśli pisząc "dużo czasu" Mi pojedyncze wyjątki zajmowały 2-3 godzinki z przerwami na papierosa :)
Starter napisał: Widze po prackach, że nieźle Ci idzie ta grafika. Ja swego czasu też próbowałem MC ale bez większych sukcesów.
Siedzę w tym już cztery lata, więc siłą rzeczy coś musi mi wychodzić :P
Nie obraził bym się jakbyś zarzucił swoimi pracami.
Starter napisał: Popatrz na moją stronę domową - KLIK! i spróbuj zrobić coś w tym kontekście. Oczywiście nie każe Ci tu małpować mnie ale chcę pokazać na przykładzie, żeby to miało ręce i nogi Może spróbuj edytować jakiś szablon.
Moja strona wyglądała już chyba na każdy możliwy sposób Poniżej przedstawiam dla ostatnie szablony: sądzę że spodobają się bardziej hehe
Witam, nie wiem czy ktoś słyszał o czymś takim jak pixel cars - jeżeli nie to zapraszam tu: mangacars.
Strona którą prezentuję to "bardzo proste" portfolio na którym umieściłem większość moich prac z zakresu pixel cars właśnie.
Rozwijając temat samej strony, jest to już chyba 5 czy 6 edycja na przestrzeni 2 lat. Były już bardzo skomplikowane, były bardzo minimalistyczne, jasne i ciemne. Tym razem, jako że powoli przestaję bawić się w tą formę grafiki komputerowej postanowiłem uderzyć w oldschoolowy klimat. Zawsze mnie do niego ciągnęło :P
ps. wszystkich chętnych zapraszam także do GUESTBOOKA na stronce :)
Taka geneza gier na konsole. Jak nawięcej akcji...
Mnie osobiście rozwalił filmik z misji w okolicach Prypeci. Działania wojsk amerykańskich w tamtym rejonie nie brzmi może zbyt realistycznie czy przekonywująco ale klimat udało się złapać. Opierając się jedynie na krótkim trailerze.
Obecnie forum przegląda 229 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 229 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami