Witam
nigdy nie miałem problemu z ukończeniem gry na 100% (starszych części) a w nowej odsłonie gta brakuje mi głupie 0,5 % a zrobiłem wszystko
(NA PEWNO WSZYSTKO!)
czy jeśli mam odkryte wsztskie specjalne zdolności przyjaciół poprzez wspólne spędzanie czasu to czy musze użyć tych tzw, bonusów:
helikopter - Brucie,
bomby - Packie,
taksówka - Roman,
broń - Little Jacob,
gang. wsparcie - Dwayne,
jeśli komuś coś takiego sie zdażyło to prosze o pomoc,
Tu mam dojechać "East Island City Tunnel" jestem przed czasem - podjeżdzam do drzewa bo tu jest ten punkt - i pisze "Exit the vehicle to do the deal" więc wysiadam z grata i nic się nie dzieje, mam się przed czasem schować??
Witam
powoli już kończe fabułe. I wkurza mnie prierwsza robota, przez telefon od Jacoba, której nie moge wykonać. Pierwsza oczywiście losowa misja u mnie to, i tu opis zapożyczony z gtasite.pl
SPOILER!
"Udaj się w zaznaczone miejsce. W jednej z uliczek stoi oznaczony samochód - weź go. Teraz zawieź wóz na miejsce zaznaczone na radarze. Gdy go tam dowieziesz wysiądź w określonym obszarze. Niespodziewanie z dwóch stron wyjdą uzbrojeni gangsterzy. Ukryj się za czymś i rozwal wszystkich czterech. Gdy będą martwi zaliczysz zadanie"
Wszytko robie zgodnie z opisem ale po dojechaniu na miejsce (nawet przed czasem) nikt nie wychodzi nikt sie nie pojawia. Co robić??
moj email: air.szewczenko@op.pl
Obecnie forum przegląda 316 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 316 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami