Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 23:35
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika Viper
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
Viper
HELP!Converter PS-PC Problem:( · napisany: 03.07.2007 21:54
Thx daan! Pomogło! xD

[quote=eskejd]W LFS na padzie grac? Rozumiem na kierownicy czy gryzoniu, ale na padzie Oo? Musze kiedys sprobowac.

Na kierownicy nie miałem jeszcze przyjemności pograć, gryzonia odradzam, przynajmniej z mojej strony na padzie z analogami możesz sobie parę osi ustawić. Ja ustawiałem osie do gazu, hamulca, skręcania i sprzęgła ale sprzęgło używałem tylko na placu. Pomagało mi to w nauce driftu. Na trasę wrzucałem sprzęgło pod klawisz. Poniekąd znam też Zioma który na klawiaturze robił ***iste rekordy...

Peace

HELP!Converter PS-PC Problem:( · napisany: 03.07.2007 01:43
Żeby to było tak proste Ziom jak mówisz, to bym nie pisał tego posta na forum... Opcję "keypad+mouse/joypad" sprawdziłem jako pierwszą gdy tylko zauważyłem, że pad nie śmiga... w menu tego nie ustawie... problem tkwi gdzieś indziej i pytanie tylko gdzie.. Mogę sobie teraz tylko gdybać czy to wina sterowników, czy wina convertera... jak pisałem wcześniej w LFS śmiga.. Przeszukiwanie Google jak na razie nie przyniosło rezultatów. Zadałem to samo pytanie na forum gtasite.pl odpowiedziała tylko osoba z tym samym problemem...

Peace
HELP!Converter PS-PC Problem:( · napisany: 03.07.2007 00:32
Witam wszem i wobec:)

Mam problem... nie znalazłem odpowiedzi na niego na forum więc pytam... otóż jestem w posiadaniu wspaniałej gierki znanej jako GTA SA xD oraz Convertera USB dzięki któremu mogę podłączyc pada od PS bądź PS2 do PC Smile Lecz niestety ani pad od Play Station 1 ani od Play Station 2 nie działa pod SA Sad (Pada od PS2 musiałem oddac gdyż pożyczyłem go tylko do testu... Oba sprawdzane pady są oryginalne firmy SONY) Kumpel grał w SA na zwykłym padzie od PC i mu śmigał... Mój padzik od PS1 działa bez problemów w gierkach Live For Speed S2 (polecam! xD ) i Need For Speed Underground 2 ale niestety jak już wspominałem SA go nie widzi:( Zachowuje się tak jakby go nie było... Macie może na to jakąś rade? Może jaki patch bądź instrukcje jak go uruchomic... Sterowniki od Convertera mam zainstalowane, Winda XP Proffesional + SP2 ma w sobie do niego sterowniki i nawet nie trzeba ich instalowac... Na płytce mam tylko sterowniki, nie ma żadnego programu, który można by było uruchomic i zmienic jakie kolwiek ustawienia... Bądź co bądź na klawiaturce kiepsko się gra... Nie można zbyt precyzyjnie jeździc autkiem bądź innymi pojazdami a sterowanie myszką muszę stwierdzic, że nie jest fajne... Z wyjątkiem strzelania i poruszania się Smile Z góry dziękuje za pomoc i Pozdrawiam!
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 23:35
·
Obecnie forum przegląda 190 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 190 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies