zawsze zmaykam zbedne procesy przed wlaczeniem SA. To przez frapsa mi tak haczy..nie wiem czemu. Faktem jest to ,ze sie przyzwyczailem i nie wiedzialem ,ze to tak tnie. PRzyspiesze nastepnym razem klipy w Vegasie.
Moim zdaniem muzyka pasuje Co do tego ujecia co samochod przenikal, to masz racje slabe bylo i nieestetyczne,ale to tylko 1 ujecie:). No i dzieki za tak obszerna krytyke. Doceniam to.
Siema. Zrobilem po dlugim zastoju kolejny film. Other perspective szczerze powiem ,ze mi nie wyszlo dlatego nie bede kontunowal tamtego projektu. PRzedstawiam wam film pt. Laredo & Fayette.
LINK: http://video.google.pl/videoplay?docid=4390713711934708394&hl=pl
OMG.. wielka tragedia bo dla kazzdego odcinka zakladam nowy post.... Przy JJ jakos nie zauwazylem takiego upomnienia..hmmm... ale mniejsza. Oglądajcie i oceniajcie.
omg nie post tylko temat. dopiero od jakiegoś tygodnia czepiamy się o takie rzeczy, więc jak wyjdzie jj4 to też pojawi się w starym temacie pozdrawiam i oglądam //sdr
To twój 12 filmik ? o_O
Słaba muzyka jak i jakoość, stunty średnie. Jedynie w miare był moment jak grindowales i pokazane byly 2 rozne miejsca na zmiaane.
sdr: Nie, nie z tego filmu... Kiedys dawno temu oglądałem na tvn chyba, produkcje opowiadajaca o tym jak trzech kumpli chodzilo po miescie i proponowali biedakom prace i jednego w taki sposob wywiezli do lasu dobrze go traktowali itp. na nastepny dzien gwaltownie go obudzili przystawiajac strzelby do glowy i kazali mu spie*dalac do lasu. Po jakims czasie zaczeli go tropic.
Zle mnie zrozumiales. Szanuje twoja recenzje jak i innych uzytkownikow,ale ja takze mam prawo odpowiedziec na pare pytan nawet jezeli ktos twierdzil ,ze sa retoryczne.
toni: Jak na moje oko to sie czepiasz...
Pisalem wczesniej ,ze podglad mi ledwo dziala, a zeby to "ledwo" wycisnac, musze zmienjszyc okno podgladu do minimum. Jyz zalapales dlaczego napisy sa ciut wieksze ? Myslisz ,ze ja nie widze,ze sa zdeka ponadrozmiarowe ? Napisalem wczesniej...spoko...zmniejsze.
Brak dzwiekow z gry... jakby byly moge sie zalozyc ,ze bys napisal,ze lepsza jest muza, a jakby bylo to i to, to ,ze sie dzwieki gryza i denerwuja..ale co ja tam wiem.
Przejscia: pytanie do ciebie.. Co bys dał zamiast tego ?
Jezeli chodzi zas o muzyke..to denna nie byla, mogla by ci nie przypasc jedynie do gustu. Jakbys sie naprawde interesowal muzyka to bys wiedzial z czego wybieralem muzyke.
Co do bledu...no coz ...zdarza sie..jak juz wspomnialem wczesniej wstawianie napisow jest zmudne i moglem sie pomylic.
Eeee...a, jakbym mial ci ukrasc pomysły ? Sorry, nie lubie jak ktos cos takiego pisze zwlaszcza ,ze troche pracy w film wlozylem. Podaj przyklady,scen i napisz jak mialbym niby krasc twoje kminy.
Konfiguracja jest nastepujaca:
Celeron 1,7
384 ddr2 400 mhz ramu
geforce 2 mx 400 64 mb
twardziel 40 gb 5200 obr./min
Jak widzisz, nie lada trzeba sie powku*wiac ,zeby dobrze nagrac... o montazu nie wspomne... tu jest tragiedia. Musze robic wszystko intuicyjcie bo podglad mi praktycznie nie dziala.
Starałem sie zastosować do waszych rad dot. porawnej pisowni. Nie zebym mial z tym klopot, ale dawanie napisow w filmie,synchronizowanie itp. jest troche żmudne, wiec moglem sie pomylic. Przy Vol.3 zwroce na to jeszcze wieksza uwage i zmniejsze czcionke bo zauwazylem ,ze to rowniez niektorych denerwuje.
Obecnie forum przegląda 228 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 228 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami