Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:29
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika Lubie_GTA
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2
Lubie_GTA
GTAIVNEWS.com · napisany: 25.04.2007 15:23
ja mogę przetłumaczyć bo mam tłumacza w komputerze. zaraz wam napisze

+++ EDIT (25.04.2007 15:29):

W przypadku zastanawiasz się, gdzie jest trzeci wyjście, nie martwią żadnego więcej. Trzeci installment GTAIVNews Wolne Czasopismo zostało uzupełnione w Anglikach i zostało wysłane do tłumaczy, którzy będą kładli to w innych językach. Chodzimy z tactic wypuszczania wiele wersji natychmiast raczej niż kolejność jako właśnie to wielu ludzi spytało dla. Tylko dać tobie jakieś wyjście informacji 3 komentarza cech na nowych ekranach, stronie na Niko i LC, strona bazowała na tych forach i twoich widokach, kontroli pogłoski i prawdopodobnie coś jeszcze zapominam. To jest w 7 stronach tęsknią i dość jest spakowany, jeżeli chodzą o zawartości na stronie, więc spodziewam się, że zupełnie będziesz pobierał kopię kiedy to jest jako to jest na pewno droga, by zaktualizować się na IV każdy tydzień bez pełzając fora i wielokrotne strony internetowe.

Zauważ do tłumaczy, mam emailed ty łącze do czasopisma ale, jeśli nie masz to wymeldowuje forum tłumaczy.

Cześć wszystko, trzeci wyjście czasopisma GTAIVNews teraz jest. W tym wyjściu przykrywamy pewną liczbę punktów takie jak nowego screenshots, którym Niko Bellic jest i zmieniającym się Miastem Wolności. Dodatkowo są jakieś inne sekcje także. Uaktualnię te poczty skoro tylko nowe lustra i tłumaczenia będą dostępne.

Wydawca wielkiego Auta Kradzieży Biorą Dwa został śledzony przez Cleveland noszonego adwokata Jack Thompson od 2003, który kosztował Połów Dwa zarówno duża ilość pieniędzy przez prawne opłaty i potencjalny dochód od gier, które to przyniosło złą prasę by. Fiksacja Jacka Thompson z Połowem Dwoma może zostać zobaczona miesiąc temu kiedy on stwierdził "Modlę się, dosłownie, to Biorą - Dwa i jego prawnicy coś tak głupie, tak aroganckie, tak głupie, nawet głupie niż co zrobiłyby oni muszą oznaczyć datę zrobiony, że taki fałszywy krok umożliwiłby mnie, by zniszczyć Wziąć - Dwa." To wydaje się GTA, od którego IV sprzedaży jest co najmniej sejfem od Jacka Thompson jako przypadek Wziąć Dwa przeciw Jackowi Thompson w końcu został osiadły z skutkiem, że Jack Thompson:

* nie wniosą skargi albo będą odgrażali się, by wnieść skargę, by zablokować sprzedaż albo dystrybucję jakiejś gry opublikowanej około Wziąć Dwóch albo jego osób pełniących rolę drugorzędną (i.e., Rockstar).
* nie będą komunikowali się, by Wziąć Dwa albo kogoś robiący biznes z T2 (jak, mówi Wal - Mart) jakieś oskarżenie, że przedsiębiorstwo zaangażowane jakiś wrongdoing przez sprzedawanie jego gier. Thompson nie jest ograniczony od krytykowania zawartości T2 gier, ani on jest zapobiegły od działania jako porada w procesach przyniosła przeciw Brać Dwa przez inne przyjęcia
* zrobią jakieś przyszłe kontakty z T2 przez jego adwokata
Opowiadanie z San Andreas · napisany: 25.04.2007 15:13
Odcinek 1

Stoczyłem się z łóżka. Obmyłem twarz założyłem ciuch i ruszyłem do pracy w Burger Shot.
Jak zwykle miałem rozwozić zestawy hamburgerów po slumsach. Niewdzięczna praca.
Jadąc na moim skuterze usłyszałem krzyki. To normalne w Los Santos więc nie zwróciłem na to uwagi. Zatrzymałem się gdyż zauważyłem w ciemnej uliczce trzech podejrzanych gości.
Dwóch było ubranych na fioletowo, a jeden z nich wrzeszczał na gościa w zielonym.
W sekundzie wyciągną pistolet i zabił Ziomka z Groove. Wziął walizkę z prochami i zaczął uciekać. Niestety zauważył mnie. Padły strzały. Po chwili zjawili się inni z Ballas. Wcisnąłem gaz do dechy i zacząłem uciekać. Jeden z fioletowych zwalił jakiegoś kolesia z motoru i ruszył za mną w pościg. Strzelał ciągle lecz kule mnie mijały. Wjechałem na dzielnicę Ganton, Tam ludzie z Groove gdy tylko zauważyli fioletowego zabili go z uzi.
Wiedziałem, że grozi mi niebezpieczeństwo i muszę się dogadać z zielonymi. Podszedłem do nich i Zacząłem tak:
-Yo ziomale, wiem co się stało z jednym waszym dilerem.
-Co?
-Zabili go fioletowi i wzięli prochy.
-Więc to oni ciągle nam obrabiają dilerów.
-Teraz pójdziesz z nami do naszego szefa Carla Johsona!
-Na pewno go zainteresują twoje informacje.

15minut później ......
-Kto to?
-Jack Muferly.
-Podobno wiesz co się stało z jednym moim dilerem i prawdopodobnie resztą zaginionych?
-Tak wiem.
-To Ballasowie go zabili i wzięli prochy.
-Myślałem, że to Vagosi przechwytują towar.
-Teraz pracujesz dla mnie.
-Zdejmij ten idiotyczny strój dostawcy, masz tu forsę ubierz się jakoś jak na członka Groove przystało.
-Jutro staw się u mnie o 20.00 A dam ci zlecenie za ochronę przed Ballasami.
-Jeszcze jedno. Musisz zrezygnować z dotychczasowej pracy.
-I bez żadnych sztuczek. Będziemy cię obserwować i w każdej chwili możemy zabić.

Dzisiaj myślałem, że nie zasnę po takich przeżyciach. Z uczciwego choć biednego człowieka stanę się przestępcą i chyba równie biednym.

Następnego dnia......

Wstaje patrzę na zegarek.11.00. Dzisiaj mogłem się wyspać skoro nie szedłem do pracy.
Zamówię sobie hamburgera i teraz z dostawcy zmieniłem się w klienta. Po spotkaniu mojego kolegi po fachu Johna i odebraniu oraz zjedzeniu śniadania w postaci hamburgerów ruszyłem przebrać się według zaleceń Carla. Kupiłem sobie Jinsy, Zieloną bluzę, Ciemne okulary i zieloną czapkę z daszkiem. Postanowiłem wrócić do domu i nie wychodzić z niego do godziny 20.00, żeby nie natrafić na Ballasów.

Godzina 19.30.....
Zamówiłem taksówkę i pojechałem do domu Carla.
Carl zaprowadził mnie do samochodu i powiedział, że wszystko wyjaśni mi pewien koleś.
Ruszyliśmy w drogę.
Ten owy koleś, wręczając uzi do ręki powiedział tylko: ubezpieczaj mnie i tych dwóch gości.
A jakby co to wal. Obserwowałem całą sytuację. Kilku ballasów siedziało przy sklepiku 24/7 i wyglądali jakby nie byli na tym świecie tylko gdzieś fantazjowali.
Ludzie z Groove podeszli do nich i zabili ich pistoletami z tłumikami i wzięli walizkę z towarem. Wbiegli szybko do samochodu i powiedzieli mi tylko.
-Odebraliśmy co nasze.
-Teraz musimy jechać na występ low-riderów gdzie ballasi szpanują swoimi lowriderami kupionymi u ruskich. Te słowa zapowiadały strzelaninę.

Odcinek 2

Podjechaliśmy pod dworzec Unity Stadion gdzie odbywały się zawody low-riderów.
Znajdowało się tam kilku nietrzeźwych Ballsów i meksykanie. Ballasów mieliśmy zabić a meksykanom dać do zrozumienia żeby się z nimi nie zadawali. Teraz tajemniczy koleś wyjaśnił mi, że na imię ma Johny. Oznajmił mi, że gdy usłyszę strzały mam zablokować wyjazd. A oni zajdą ich od strony torów. Czekałem tak 15 minut. Wreszcie padły strzały.
Zmieniłem bieg na wsteczny i zablokowałem wyjazd. Strzelanina nie trwała długo. Przeciwnicy byli kompletnie zdezorientowani. Z życiem uszli tylko meksykanie chociaż byli mocno pobici i nie przytomni. Johny kazał mi otworzyć bagażnik i podać mu spray. Teraz należało zaznaczyć kto tu rządzi i pomalować ściany tagami gangu ,, The Orange Grove Families”. Nagle Jeden z samochodów ruszył, przebił się przez blokadę z samochodu i pojechał w stronę dzielnicy Idewood. Wsiadłem wraz z moimi towarzyszami do samochodu i rozpoczęliśmy pościg. Ballas jechał w stronę mola na Santa Maria Beach. Wjechał na molo, jechał tak dopóki nie wpadł do wody. Usłyszeliśmy tylko: plusk!”. Odwieźli mnie do domu.
Wykończony rzuciłem się na łóżko i zasnąłem.

Następnego dnia......

Obudziło mnie walenie do drzwi. Spojrzałem na budzik. Była godzina 3.00 rano.
Otworzyłem zdenerwowany drzwi. To był Johny. Okazało się, że Carl ma dla mnie poważne zadanie. Wsiadłem do samochodu od Johna i pojechaliśmy do San Fierro. Po drodze oznajmił mi, że statek przypływa do San Fierro, a na nim ruscy przewożą kradzione samochody i chcą je sprzedać gangowi ,,Da Nang Boys”. Mieliśmy za zadanie przechwycić samochody. Na przystani czekali już Wietnamczycy. Jeden z nich siedział w dźwigu aby nim przenosić auta do tirów czekających obok. Podjechaliśmy do obszaru lotniska. Tam były motorówki, którymi mieliśmy przejąć statek i zrobić nie miłą niespodziankę Wietnamczykom. Moją bronią miało być M16. Płynęliśmy na przeciw statkowi. Zarzuciliśmy specjalne łańcuchy tak aby statek nas holował przy swojej burcie. Weszliśmy po tych linach na pokład statku.
Zabiliśmy wszystkich ruskich. Marynarzom kazaliśmy pod groźbą śmierci płynąć dalej.
Odczepiliśmy motorówki, a kilku z gangu odpłynęło nimi. Kilku naszych, łącznie ze mną i Johnem schowała się do samochodów. Na brzegu byli nasi snajperzy. Statek jak gdyby nigdy nic zacumował w przystani. Niczego nie spodziewający się operator dźwigu przenosił samochody na ziemię. Gdy dźwig opuścił ostatni auto na ziemię rozpoczęła się strzelanina.

Wywołali ją nasi snajperzy. Wietnamczycy próbowali się ukryć pod tirami. Jeden z snajperów zabił operatora dźwigu. Wtedy z samochodów wyskoczyliśmy my z naszymi M16 i sialiśmy spustoszenie. Zabiliśmy wszystkich. Wsiadaliśmy do samochodów i wjeżdżali nimi do tirów.
Nagle usłyszeliśmy odgłos helikoptera policyjnego i dźwięk syren. Szybko pochwyciłem walizkę z pieniędzmi i wsiadłem do tira. Tir ruszył. Policja strzelała do każdego kto się tylko znajdował na przystani. Wielu naszych zginęło. Wyjechaliśmy w stronę lotniska ,,Verdant Meadows”, które było własnością Carla. Tam można było ukryć się z tirami w hangarach dla samolotów. Policja jechała za nami. Johny dał mi kilka granatów, które miałem rzucać pod koła wozów policyjnych. Opuszczaliśmy już San Fierro. Helikopter leciał tuż nad nami a z niego spuszczali się po linie ludzie ze SWAT-u. Strzelałem do nich. Było słychać tylko strzały i krzyki. Nasz tir jechał na końcu całego sznura naszych tirów. Otworzyłem drzwi i zacząłem przechodzić na łączenie pojazdu z przyczepą. Odpiąłem przyczepę i rzuciłem na nią bombę czasową , którą jeszcze przed przejęciem statku dostałem od Johnego. Ustawiona była na 15 sekund. To wystarczyło Aby oddalić się tirem na odpowiednią odległość. Słychać było tylko wielki wybuch. Droga była zablokowana co uniemożliwiło policji dalszy pościg.
-Brawo Jack (powiedział do mnie Johny)
-Teraz już mamy spokój, Carl będzie zadowolony.

Proszę oceniać w skali od 1 do 10 i najlepiej uzasadnić.Błędy i literówki zawsze można poprawić tak samo jak powtarzające się wyrazy.Mam nadzieję, że jeśłi będę miał od was dobre oceny to może to wejdzie do GTA Story.Jak narazie nie piszę dalszych odcinków bo niewiem czy to ma jakikolwiek sens.
W Jakie GTA najczęściej Gracie · napisany: 24.04.2007 18:25
GTA SA rządzi
Co was najbardziej bawi ? · napisany: 24.04.2007 18:24
catalina i ogólnie wszystko
GTA Trivia! · napisany: 24.04.2007 18:23
Oki sorka niewiedziałem
GTA Trivia! · napisany: 24.04.2007 18:03
dobrze teraz zadawaj pytanie
GTA Trivia! · napisany: 24.04.2007 16:34
Według regulaminu jeśli ktoś kto dał poprawną odpowiedź nie zadał nowego pytania
to może to zrobić ktokolwiek więc zrobię to ja.
Gdzie można znaleźć minigun?
należy podać 3 miejsca
GTA Trivia! · napisany: 23.04.2007 19:19
1 ,2 ,3 ,4, 5, 6 ,7, 8, 9.jedna z tych napewno jest dobra.

+++ EDIT (23.04.2007 19:19):

1
Reporterzy · napisany: 20.04.2007 13:59
ale ja na przykład nie grałem w GTA MP i niewiem jak wyglądają walki a taki opis mógłby zachęcić do gry.
Błąd? · napisany: 20.04.2007 13:56
pamiętam, że gdy grałem w VICE CITY przy moich posiadłościach nie pojawiał się mój gang, ten któy pokazany jest na stronie tylko jakieś kobiety z bronią kruger. czy to był jakiś błąd lub bug?
Reporterzy · napisany: 19.04.2007 21:43
Słyszałem o propozycjach nakręcenia filmu do tekstu z tej strony.A gdyby tak ktoś zabawił się w reportera i walki klanów opisał?To była by adaptacja takiego jakby filmu.Pisano by wtedy kto do kogo strzelał z jakiej broni kto wykazał się męstwem zasłaniając drugiego, albo sprytem przyklejając bombę na zadek przeciwnika.
Co myślicie o tym aby spisać te walki?Byłby ktoś w rodzaju sekundanta.odpiszcie.
Green Goo... · napisany: 19.04.2007 21:36
już przeszedłem GTA San Andreas więc mogę się mylić, ale czy my czasem tej zielonej mazi nie zrzucamy w misji dla lotniska gdzie trzeba lecieć nisko nad ziemią bo nas zacznoł gonić odrzutowce?Bo w tej misji coś zielonego przypięte jest pod naszym samolotem.Jeśli się pomyliłem to odpiszcie.
Pomozcie!!Drive-by!S-A · napisany: 13.04.2007 13:58
koleś niewiem o co ci chodzi.jeśli ci oto chodzi że strzela w prawo lub w lewo jadąc samochodem to przy ustawieniach kierowani ASWD to jak chcesz strzelać w prawo to strelasz naciskając i przytrzymując E oraz klikając myszką tak jak do strzału.w lawo naciskasz Q i robisz dokłądnie to samo.mam nadzieję że ci pomogłem.a w tych pierwszych misjach o ile pamiętam to chyba tylko jedziesz a inni za ciebie strzelają.
powodzenia w przechodzeniu kolejnych misji.
:-)
San Andreas Stories? · napisany: 12.04.2007 12:08
a ja chciałbym zagrać Big Smokeyem. grę zaczynało by się z paskiem FAT na maksa.
i można by big smokeya odchudzić pochodzić na siłownię i byłby z niego niezły koleś.a pisali że niegdyś był najsprawniejszym członkiem swojego gangu.Ciekawe jakby wyglądał po odchudzeniu ubraniu się w inny ciuch i chodzeniu na siłownię.
Nawiedzone Miejsca · napisany: 11.04.2007 22:23
to znaczy jeśli byłoby SAS to w tych lasach mogły by być zwierzęta.bo jakoś tak głupio chodzić bezsensu po lesie.a tak to tutaj jakiś królik przeleci tam sowa zrobi huuhuu.
moze to trochę porąbane w grze gangsterskiej ale fajnie by było.
Nawiedzone Miejsca · napisany: 11.04.2007 20:43
no co koleś?
o co ci chodzi z tym cytatem?
no o to mi chodzi czy dobrze gadam więc wypowiedz się a nie jakieś kropki wstawiaj.
bo nierozumiem co chciałęś przez to przekazać
GTG.Clan - reaktywacja · napisany: 11.04.2007 20:28
jak mogę grać przez internet nie mając oryginalnej płyty?
chętnie bym się postrzelał z innymi i pomógł wam ale nie wiem jak.proszę o odpowiedź na gg 5805011
(Rewolucyjne?) Wrażenia · napisany: 11.04.2007 15:06
nie rozumiem dlaczego ciągle widzę że nie podoba wam się SA?
Ja grałem w VC to mi się nie podobało GTA ale mi sięnie podobało za to jak SA zobaczyłem to już polubiłem GTA.
Anime · napisany: 10.04.2007 20:41
mi się podobało Last Exile na programie HYPER.
ale tak naprawdę to przyznajcie że tylko dlatego mówi się manga lub Anime żeby zwyczajnie nie powiedzieć chińska bajka.niektóre są według mnie źle, brzydko i idiotycznie zrobione a niektóre nawet całkiem nieźle.Mi się niepodobają Dragon ball i inne w tym stylu, ale to tylko moje zdanie bo zależy jaki kto ma gust.
Obszar rozgrywki - GTA4 · napisany: 10.04.2007 18:48
Według mnie to na środku powinny być miasta a na obrzezach wsie.i lasy.Mogły by być tartaki gdzie cieło by się drewno i wreszcie użyło piły łąńcvuchowej.A mapka jak będzie taka będzie nie ma co gdybaćbo i tak cały rockstar nie zmieni decyzji z powodu grupki forumowiczów.ale pomarzyć można
Nawiedzone Miejsca · napisany: 10.04.2007 18:01
Według mnie pogoda powinna mieć wpływ na zdrowie bohatera.Jeśli na przykład pada deszcz musimy ubrać kurtkę nieprzemakalną lub pelerynę.Jeśli jest upał to nie będziemy chodzić po mieście w koszuli z długim rękawem i długich spodniach oraz wełnianym swetrze!!!A jeśli się nie dostosujemy to będziemy na przykład wolniej biegać albo będzie nam ubywać zdrowia. A co do tych dziwnych rzeczy jakie mogły by być to niedźwiedzie łosie i inne leśne zwierzęta.Można by wtedy mieć misje od myśliwego albo kłusownika i upolować jakiegoś zwierzaka ze strzelby.Wyobrażacie sobie to napięcie przy skradaniu się do niedźwiedzia? Albo gdy zaatakuje nas stadu wilków.To by było coś.I powinna być opcja napadu na bank z ziomalami czyli więcej komend.Co o tym myślicie?
Wasza przygoda z SA-MP · napisany: 10.04.2007 16:20
to znaczy jak?
Parę moich prac... · napisany: 10.04.2007 15:34
jak można pisać teksty?czyli opowieści?czy trzeba mieć odpowiednią ilość gwiazdek?
Wasza przygoda z SA-MP · napisany: 10.04.2007 15:17
Powiedzcie mi czy żeby grać w San Andreas przez internet to trzeba mieć oryginalną grę?a jeśli tak to jak można grać przez neta jeśli się nie ma oryginałki
· Wybierz stronę: 1 2
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:29
·
Obecnie forum przegląda 316 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 316 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies