Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 23:39
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika foxx
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
foxx
Just Jazzy · napisany: 17.12.2006 14:51
Dokładnie 7 (niepełnych ?). I szkoda że leci jakiś utworek potem nagle cisza - owszem to nadaje filmowej barwy, ale mogła by lecieć w tle jakaś melodyjka. Utwór podczas jazdy ciężarówką zwala z nóg, teraz kiedy obejrzałem cały filmik oceniam go na 8+/10. Plusy i minusy zostają takie jakie były, bo jednak nadal czuję niedosyt jeśli chodzi o muzykę :)
Just Jazzy · napisany: 17.12.2006 13:17
Jedna wielka wada, która według mnie znacząco wpływa na film - brak muzyki. Niby szczegół, ale jednak znacznie by poprawiło klimat, a tak jak już wyżej kolega napisał film strasznie zamula. Końca nie dotrwałem, ale do innych rzeczy niemam zastrzeżen. Tylko ta muzyka, o którą ten film aż się prosi Jako, że dokońca nie obejrzałem powstrzymam się od oceny, ale wypiszę plusy i minusy produkcji:

+
postacie :P
humor
montaż
scenariusz

-
brak muzyki przez co film wcale nie porywa i nie zachęca do daszego oglądania, przynajmniej ja tak uważam.

Czyli ogólnie była by wysoka ocena gdyby dodać jakieś fajne rytmy, pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych pracach jeśli takowe będą.
Grafika PS2 · napisany: 17.12.2006 12:59
na 90% wina lasera, jak inne gry ? płytka tez moze byc porysowana i nie nadąża odtwarzac tekstur.
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 23:39
·
Obecnie forum przegląda 187 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 187 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies