gdzie ja poparlem policje? :O
adminsitrator napisy.org napisal:
"POLICJANCI SĄ JAK ANDERSEN - PISZĄ BAJKI:
Przedstawiciele serwisu Napisy.org skontaktowali się z nami i nieco skorygowali informacje podawane wcześniej przez policję. Oto co w e-mailu dla Dziennika Internautów napisał Krzysztof 'rotorek' Czerepak, administrator serwisu Napisy.org.
Owszem, wczoraj miały miejsce naloty na kilka osób. Osobiście wiem o 6 osobach (nie o 9 jak napisano), dwójka administratorów, trójka moderatorów oraz jedna tłumaczka, ciężko mi powiedzieć czy było więcej nalotów.
Wszystkie naloty miały miejsce o 6 rano. Nie wiemy skąd wytypowali osoby do nalotu, dane osobowe żadnego użytkownika nie są dostępne publicznie.
Pan Urbański (rzecznik policji - red.) do informacji podał tak naprawdę kilka kłamstw, które pewnie mają ukazać jaką to "brawurową" akcję przeprowadzono.
(...)
Co do przyszłości serwisu, to ciężko mi na daną chwilę cokolwiek powiedzieć, ponieważ nie mogłem się jeszcze skontaktować z kolegą, któremu zabrano telefon (widocznie policja i na nim zamierza coś znaleźć ;))
Osobiście chciałbym usłyszeć opinię prawnika co do tego zajścia i zwrócić uwagę wielu osób, że duża ilość amatorskich tłumaczeń ukazuje się prędzej, niż te "profesjonalne" (które często są dużo gorsze od naszych). Niech też Ci "profesjonalni" tłumacze się przyznają do tego, że wykorzystują amatorską pracę innych (czego nikt nie nazywa łamaniem prawa).
Poza tym tłumacze nie zarabiali na swoich pracach.
W kolejnym e-mailu Pan Krzysztof dodał:
Nie wiem skąd macie informacje o 2000 płyt - zakładam, że to kolejne kłamstwo policji.
U dwójki zatrzymanych administratorów były laptopy z całkowicie legalnym oprogramowaniem, w tym u koleżanki laptop firmowy."
Czy wam też sie napisy.info tak rozjeżdża o_0 ?
wszystko nam sie zwroci z nawiazka, jak sie uda to polepszymy swoj wizerunek, poza tym bedziemy miec wreszcie stadiony z prawdziwego zdarzenia, dodatkowo autostrady,hotel itp. Same plusy :D
* Twój skrypt jest niezopytmalizowany i przekracza maksymalny dopuszczalny czas obsługi,
* Twój skrypt nie ma poprawnych praw, tj. prawa pliku są inne niż 0644 lub 0444,
* serwer jest przeciążony.
Jeżeli błąd będzie się powtarzał prosimy o kontakt z pomocą techniczną.
chodizlo mi o to ze w gta2 zlecenia dla rosyjskiej mafii dawal nam Jerkov ktory jest podobny do glownego bohatera gtaiv A w dodatku mylisz sie co do tego ze w gta2 bylo downtown indrustrial i residental... to byly tylko dzielnice. tak jak shoreside vale, stauton itp
A może to będzie LC z GTA2... przeciez w GTA2 tez podobno było Liberty City A główny bohater jest podobny do Jerkova( bossa Rosyjskiej Mafii z GTA2 )...
Obecnie forum przegląda 297 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 297 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami