A Revenger's Tragedy :check · napisany: 04.01.2009 16:49
|
SPOILER! Niezależnie od tego którą wersję zakończenia wybierzesz, to i tak dostaniesz te 250 000$, więc Twoja argumentacja w tej chwili upadła. :)
|
Save · napisany: 03.01.2009 14:01
|
Bo wszystkie białe hummery wykupili już geje. Nie, nie jestem homofobem.
|
problem z teksturami · napisany: 01.01.2009 02:11
|
Toś mu poradził. Po pierwsze, jeżeli chce grać multi i robić achevmenty, to musi zainstalować patch, bo inaczej nie połączy się z usługą live. Po drugie, np. u mnie mogę sobie minimalizować grę ile razy chcę i nie ma z nią najmniejszych problemów.
No i wiadomo, stery. Nie napisałeś w sumie ile masz ramu. 2.1 GHz na dwujajowym procu i to jeszcze od AMD, to jednak trochę bieda przy GTA IV....
|
The Beginning Of The End? · napisany: 04.08.2008 11:16
|
Pora na małe przemyślenia.
Elita... co to za zjawisko? Jak pisze starter "administracja, moderatorzy, każdy kto ma obrazkowy nick albo kto jest kumplem admina". Administracja jest elitą? Pomyślmy... To chyba naturalne, że administratorzy danej strony są jej elitą, w końcu odpowiadają za tą stronę, cały czas działają na jej rzecz, więc są kimś ważnym, czyż nie? Moderatorzy? W pewnym sensie można podciągnąć ich pod powyższy argument. Ludzie z obrazkowymi nickami? Teraz bardzo dużo osób je ma. Wszyscy są elitą? W takim razie taki Luigi też należy do elity. Maysta jest elitą, psycho, nawet 'Wasz' queue jest u nas elitą, bo ma specjalną range i kolor nicka wybrany przez siebie. Kumple adminów? Jak najprościej zostać kumplem admina? Rozmawiać z nim. Od tego jest IRC. To najprostszy sposób interakcji między użytkownikami a administracją, czyż nie? Gnojenie, hmm... fakt, do tej pory na review miała miejsce pewna selekcja. Jak ktoś przychodził i syfił, to obrywał. Najmocniejsi, tacy jak Luigi, czy Pips, mimo wszystko jakoś pozostali, a przynajmniej połowie z nich, wyszło to naprawdę na dobre. Ale zgadzam się, jeżeli chcemy mieć więcej użytkowników, nie możemy wybrzydzać. Teraz jest ariasz, który swoje problemy emocjonalne przenosi na forum i wita nowych soczystym 'wypierdalaj'. Ale przejdzie mu, tak samo jak xiendzowi. Pamiętacie? Jakieś półtora roku temu był wielki lament, że xionc jest w redakcji, że jest zły, że po wszystkich jeździ. A teraz? Jak sam mówi, od ponad pół roku nie dał żadnego bana. To on stara się temperować zapędy ariasza. Doświadczenie procentuje. Co do porozdawanych obrazkowych nicków i rang, tu w pełni się zgadzam. Większość użytkowników je straci, poza tymi, którzy dostali je za punkty, bądź jako nagrody w GTAR Awards. To by było w sumie na tyle.
|
The Beginning Of The End? · napisany: 01.08.2008 23:32
|
Abstrahując troche od tematu, chciałbym się w końcu dowiedzieć, kto należy do tej elity. Słyszę o niej, można powiedzieć, że już od lat. Nawet w tym temacie się przewija wiele razy. Ale to takie dziwne zjawisko, o którym mówią wszyscy, ale tak naprawdę większość nie wie o kim mówi. Oświećcie mnie, wypiszcie nickami kto należy do elity.
Od razu się wytłumaczę, że nie chodzi mi tutaj o bronienie owego tworu. Sam jestem zdania, że nowi na _R są traktowani bardzo ostro i to ich zniechęca.
Nie chciało mi się pisać od nowa, to skopiowałem swój post z review.
|
Płatne strony WWW. · napisany: 17.07.2008 23:06
|
Ty, to mi tu nie kozakuj, tylko do roboty chaos. Wiesz co masz robić.
|
|