Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 23.11.2024 06:32
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika Rewolucjon
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
Rewolucjon
Zielona Rewolucja · napisany: 18.04.2006 11:08
Kto wie...może zwrócą uwagę na "powódź" maili...zobaczymy, trzeba będzie coś wymyślić.
Zielona Rewolucja · napisany: 18.04.2006 09:53
Rozumiem, ale R* mógłby chociaż napisać, a nie utrzymywać ludzi w niepewności, bo nie ma nawet ZAPOWIEDZI LCS na PC, a GTA4 ma się ukazać tylko na konsole nowej generacji...nie mniej jednak cieszę się, że ktoś chociaż połowicznie się ze mną zgadza, poczekajmy na odpowiedzi innych...
Zielona Rewolucja · napisany: 18.04.2006 09:25
Długo się zastanawiałem, czy w ogóle pisać ten temat i gdzie go umieścić-zdecydowałem, że tutaj...Może zostanie skasowany, ale cóż. Chcę ogłosić REWOLUCJĘ z powodu postępowania R*, a także w interesie użytkowników PC i polskiej sceny GTA. Oto jej manifest:

1 Zaibatsu to oficjalna strona GTA w Polsce. Porównajcie go z tą stroną, Orange Groove lub z gtasite.net. Czy te strony są gorsze? Nie! Jest w nich nieraz o wiele więcej (np. o LCS), a na Zaibatsu jest mniej informacji i newsów, a większość umieszczonych na stronie linków nie działa-trzeba coś z tym zrobić: napisać w tej sprawie stosowne pismo(czyt. mail) do Z, Cenegi i do was, a was zachęcić do innych niż Z stron.

2. GTA:SA-początkowa zapowiedź tylko na PS2. GTA:LCS na PSP i PS2, GTA4 tylko na konsole nowej generacji, Bully(nowa gra R* w klimatach GTA) tylko na PS2. Takie są lub były zapowiedźi. I to ma być ich polityka? A co z takimi jak ja, którzy nie mają konsoli, a składają pieniądze nie na nią, ale na upgrade kompa? Jeśli zna ktoś adres mailowy Rockstara, to mógłby mi go podać, wtedy po prostu pisalibyśmy jak najczęściej krótkie maile z prośbą o konwersje ich gier na PC. Jeśli będą dostawać kilkanaście(dziesiąt?) takich maili dziennie, to odpowiedzą…

Co wy na to?
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 23.11.2024 06:32
·
Obecnie forum przegląda 43 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 43 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies