ekm, dajmy na to, ze kupuje tego xboxa http://allegro.pl/item357315794__xbox_360_uszkodzona_3rod_.html jakos go tam naprawiam, musze dokupic: pada, zasilacz, kabletv, dysk twardy i tu wlasnie; czy ten dysk twardy jest taki konieczny? (rozumiem ze gdzies save musze zapisac) ale jak bym tak po prostu do napedu wsadził plyte dvd z gtaiv to bym mogl po prostu grac?
łoh... zpn... dzieki Ci za te fotasy, jestem pod wielkim zdziwieniem : O tego mi w gta brakowalo...
To z naczy ze jeszcze mozesz tym autem jechac? ;O
Nakrecisz dla mnei jakis filmik, taki wiesz gdzie jezdzisz autami i rozwalasz je do vmax : >>> (dorwij jakies gallardo i jepa) z gory dzieks... (tylko nie upuj na yt, cos innego bo jakos brzydka xD)
jak to jest z sejvowaniem gry? mozesz sobie np. postawic rozwalone auto pod domem isc i kliknac save w domu potem jak wczytasz to bedzie auto stało tam gdzie stoi i na dodatek bedzie rozwalone?
zpn, z 1 pytaniem (czy bron wiekszego kalibrumoze przestrzelic samochod/mor) to chodzi mi o to, bo kiedys w jakims info o gta4 pisali, ze np. m4 moze swoja siła przebic mor i postrzelic kolesia za ktorym sie on chowa...
rozumiesz mniej wiecej?
a masz cos od siebie dla mnie moze? jakies info ktore by mnei bardziej zaspokoiło? takie wiesz, drobiazgi :D
i czy mogl bym prosic o takei wlasnie zdjecia z tego wypadku ? :)
-czy bron wiekszego kalibrumoze przestrzelic samochod/mor ?
-da sie zapalac swiatła samemu, i czy działaja kierunkowskazy?
-czy w samochodzie mozesz zapiac pasy, i wtedy nie wypadniesz przez okno ?
-czy kiedy palisz gume, moga zapalic sie opony?
-jak bardzo mozna rozwalic samochod? (jak sie da prosze o fotke)
-czy mozna miec klucze do samochodu, i czy mozna kupic wlasne auto?
- czy na autostradach/zwyklych drogach sa jakies wypadki ? a jesli tak to jak to usuwaja?
nie no niech pani luigi zaczeka na mnie... zrobimy to razem...
mam psp (S&L) ale co mi po tym jak nei moge pograc w "4" bo nei mam konsoli ile bym dal zeby miec ps3/xbx
Ja, ostatnio nie lubie serwerow typu GF takich całkowicie... rozumiem ze kto niekto chce odniesc sukces i miec graczy, ale moze tez ponesc kleske, sa i tacy.
Co do tego by wypuszczac serwery RP = waaali was.
Co do tego serwera = musze poiwedziec ze moze byc ;f.
adikko wlasnie probowałem to w opcjach ale jak np. do "przyspieszenie" dam enter i wisne pedal gsu to nic nie wyskakuje a jak np nacisne cos na kierownicy to jest np. joy2
i no koment.
No wiec tak, przypomniałem sobie, że mam kierownice i ja wyciagłem, zainstalowałem oprogramowanie ktore znajdowalo sie na dyskietce podłaczyłem ja, no i właczyłem zwykłe san andreas...
(kierownica zawiera: kierownice :D, pedał; hamulcec, gaz, reczny i galke do zmieniania biegow)
Po wczytaniu sejva nacisnołem pedał gazu, patrze CJ idze do prdzodu, skreciłem no dobra jest ok ale od teraz zaczoł sie kłopot. Wyszedłem z domu i wsiadłem do auta nacisnołem pedał gazu ale samochod zamiast jechać to kamera sie podniosła(hamulec;kamera w dol) patrzałem w opcjach sterowania pojazdem ale nic nie udało mi se zeskrobac...
moze wy pomozecie?
(sorka za brak polsich znakow ale klawa mi sie troszczke popsuła xD)
Obecnie forum przegląda 131 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 131 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami