A ja mam R9550
A radeony maja jedna przewage w GF'ach. Mają takie sterowniki ze można ustawiac kontury. Ja np. ustawilem sobie przeźroczyste i teraz w et albo vietcong wszystko widze tak jakbym grał na chetach ale nikt mnie o nie nie posądza.
A do do tego ze ati kopiuje pomysły to się nie zgodze.
GF 78000 byl skopiowany chyba od R X850
hapeka nie chodzi mi o proporcjonalnie bo to byle jakim programi idzie zrobic. Chodzi o ty by logo miało wymar 760x200 ale zeby został ten kształ a ono się "spłaszczy".
Jutro zrobie nowe jak znajde chwile czasu. I nie będzie duże.
Infarn to dla mnie troche skomplikowane narzędzie. Dziwny interfejs. Wole gimpa lub Painta :]
ile mogę mówic: Mam lepszy od inview czy jak tam. Mam ps-s psp 10 i nic..nawet w gimpie nie da się go symetrycznie zmniejszyc:/ Możecie to zrozumiec? Biore się za kombinowanie nad nowym mniejsym logiem...
3000GHz? To się nie dziwie ze nie masz więcej kasy na grafe To musialo majątek kosztowac
A na serio: GF 6600 128/128 albo 256/256
Dobry do overlockingu i ma oblugę D 9.0c i chyba pixelShader 3.0 www.google.pl masz tam wiekszy opis i różne testy.
www.modelki.cba.pl to bedzi już oficjalny szablon mojej strony. Tylko jeszcze logo musze poprawic.
I narazie jest tylko dzial modelki bo mi miejsca na serwerze brakło :]
To jak skończe ulepszac szablon to zobaczycie jakie mam zdjęcia bo mam och "tylko" 2000 i ok. 500 mb zajmują. Nie są to nagi tylko wszystkie są w ubraniach i bieliźnie :]
Heej...zapomnialiście o mojej. Może też ocenicie? Po to dalem w temacie.
PS. Zaczynam robic nowy szablon: narazie jest to: http://www.modelki.cba.pl/bleble/index.html Co mam dodac co zmienic?
A co do loga to wiem, za duże ale nie wiem jak je pomniejszyc. (tzn pomniejszyc wiem, ale dobrze to zrobic)
Ale jak chcesz 256 to tylko z 256 bit:] Nie kupij 256mb i 128 bit. Jeśli chcesz tanią a dobrą to może GF 6600 za ok. 550? (128/128) albo Radeon 98000 ;]
ale jest polska wersja Catalystów.
A jak to jest temat o catalystach to ja się dołącze:
Otórz mam problem z najnowszym Catalystem ściągniętym ze strony Ati. Wcześniej mialem Omega Drivers.
No więc: Instaluje Catalysty i przy uruchamianiu się komputera wyskakuje błąd: Aplikacja zainicjowała niewłaście ustaienia.
I w każdej grze straciłem ok. 50% wydajności. Tzn nawet GTA VC mi się tnie i w czasie gry wyskakują błędy o jakimś rapotowaniu do firmy Ati:/
Wiem jak zmiejszyć ale nie mam zdjęcia które da się zrobić do 50x50 bo zawsze źle wyjdzie (czyt. niefajnie)
PS. Ja uzywam ACD See jest lepsze niż infan View
Obecnie forum przegląda 166 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 166 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami