A ja mam R9550
A radeony maja jedna przewage w GF'ach. Mają takie sterowniki ze można ustawiac kontury. Ja np. ustawilem sobie przeźroczyste i teraz w et albo vietcong wszystko widze tak jakbym grał na chetach ale nikt mnie o nie nie posądza.
A do do tego ze ati kopiuje pomysły to się nie zgodze.
GF 78000 byl skopiowany chyba od R X850
hapeka nie chodzi mi o proporcjonalnie bo to byle jakim programi idzie zrobic. Chodzi o ty by logo miało wymar 760x200 ale zeby został ten kształ a ono się "spłaszczy".
Jutro zrobie nowe jak znajde chwile czasu. I nie będzie duże.
Infarn to dla mnie troche skomplikowane narzędzie. Dziwny interfejs. Wole gimpa lub Painta :]
ile mogę mówic: Mam lepszy od inview czy jak tam. Mam ps-s psp 10 i nic..nawet w gimpie nie da się go symetrycznie zmniejszyc:/ Możecie to zrozumiec? Biore się za kombinowanie nad nowym mniejsym logiem...
3000GHz? To się nie dziwie ze nie masz więcej kasy na grafe To musialo majątek kosztowac
A na serio: GF 6600 128/128 albo 256/256
Dobry do overlockingu i ma oblugę D 9.0c i chyba pixelShader 3.0 www.google.pl masz tam wiekszy opis i różne testy.
www.modelki.cba.pl to bedzi już oficjalny szablon mojej strony. Tylko jeszcze logo musze poprawic.
I narazie jest tylko dzial modelki bo mi miejsca na serwerze brakło :]
To jak skończe ulepszac szablon to zobaczycie jakie mam zdjęcia bo mam och "tylko" 2000 i ok. 500 mb zajmują. Nie są to nagi tylko wszystkie są w ubraniach i bieliźnie :]
Heej...zapomnialiście o mojej. Może też ocenicie? Po to dalem w temacie.
PS. Zaczynam robic nowy szablon: narazie jest to: http://www.modelki.cba.pl/bleble/index.html Co mam dodac co zmienic?
A co do loga to wiem, za duże ale nie wiem jak je pomniejszyc. (tzn pomniejszyc wiem, ale dobrze to zrobic)
Ale jak chcesz 256 to tylko z 256 bit:] Nie kupij 256mb i 128 bit. Jeśli chcesz tanią a dobrą to może GF 6600 za ok. 550? (128/128) albo Radeon 98000 ;]
ale jest polska wersja Catalystów.
A jak to jest temat o catalystach to ja się dołącze:
Otórz mam problem z najnowszym Catalystem ściągniętym ze strony Ati. Wcześniej mialem Omega Drivers.
No więc: Instaluje Catalysty i przy uruchamianiu się komputera wyskakuje błąd: Aplikacja zainicjowała niewłaście ustaienia.
I w każdej grze straciłem ok. 50% wydajności. Tzn nawet GTA VC mi się tnie i w czasie gry wyskakują błędy o jakimś rapotowaniu do firmy Ati:/
Wiem jak zmiejszyć ale nie mam zdjęcia które da się zrobić do 50x50 bo zawsze źle wyjdzie (czyt. niefajnie)
PS. Ja uzywam ACD See jest lepsze niż infan View