Widziałem wcześniej na forum samp całą liste z wszystkimi animacjami jakie są w GTA.
Więc ile będzie animacji zalerzy od tego jakie komendy doda się w PAWNO.
Lepsze wrażenie na mnie zrobiło LCS i lepiej się w tą część grało, jednakże VCS wygląda jakby działo sie 2 lata po VC niż 2 lata wstecz...
Miasto jest za ładnie zrobione ;]
Baza wojskowa jest praktycznie cała zmieniona. Są uliczki ;] Na początku możesz wejść do baraku, są bramki przed wiazdem...
W mieście jest wiele sklepów do których da się wejść i chyba nic więcej.
Misje są lepsze od te z VC... Ale jak bardzo to nie wiem jeszcze, przeszedłem dopiero z 7 misji...
Co do miasta... A dokładnie jej zachodniej wyspy... Zamiast Shunshine Autos są same fundamenty, po lewej stronie jest chyba jakiś komis samochodowy (nie przyglądałem się) a za tymi dwoma obiektami znajduje się pole kempingowe... Chodź myślałem że będzie okazalsze.
No to chyba wszystko co aktualnie mam do napisania ;]
trailer mi się nie załadował...
Nie lubię gier osadzonych w latach 40 czy tam 60... Te stare trabanty ;xxx
Wolę już grę w czasach współczesnych lub niedalekiej przyszłości.
Grafika, owszem ładna... W końcu nadchodzi era konsol "trzeciej generacji"...
Oto kolejny mój film którym współautorem jest Szczawik...
Nie będe się rozpisywać co to jest bo już to zrobiłem na GTAFilms ale zdradzę kawałek fabuły...
Film opowiada o życiu dwóch reporterów którym nie wiedzie się zbyt dobrze w pracy. Pewnego wieczoru szczęście im zaczyna dopisywać!
Ale czy to na pewno szczęście?...
Obecnie forum przegląda 149 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 149 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami