Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 09:21
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika Zdzich
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
Zdzich
Reupload'y odcinków Just Jazzy · napisany: 08.07.2024 10:50
Jant napisał:
No witam xD

Nie do końca wiem co treściwego mogę napisać w moim pierwszym poście na tym forum od 15 lat. XDD Bardzo fajnie, że do dzisiaj pamięta się o Just Jazzy, i mam nadzieję, że wracanie do tamtych klimatów gdy naprawdę mnóstwo osób tworzyło filmy w GTA (głównie SA, w które do dziś okazyjnie grywam), tak jak mi sprawia wam frajdę. Dziś już troszeczkę cringe'owo mi się patrzy na to wszystko, ale trzeba brać poprawkę na fakt, że wszystko tworzyli burzliwi nastolatkowie z nieograniczonym dostępem do internetu. xD

Odnośnie samego Just Jazzy, większość dobrych słów zdecydowanie powinniście kierować w kierunku maysty (aka master_gta), który był głównym mózgiem, operatorem, nagrywaczem, scenarzystą i montażystą stojącym za JJ. Notabene, gdyby ktoś z Was miał do niego kontakt, to byłoby cudownie, bo próbowałem chłopa odnaleźć i zwyczajnie nie dałem rady.

Fajnie Jant że chociaż ciebie wspominają, ja nawet nie mogę się tu zalogować jako How high bo ten mail już pewnie nie istnieje, albo hasła zapomniałem. Ale jedno mi się podoba że chociaż w jednym głównym nurcie zostałem zapamiętany - w podziękowaniach Wasyla na napisach do SS2.

Nawiasem, https://www.dailymotion.com/PonczekPL tutaj jest część moich i część obcych filmów. Wiem że tak nie powinienem zostać zapamiętywany, ale skoro nie pamiętają mnie to chociaż sam się przypomnę :> . No i jest trochę cringu, chociaż bardziej luźno do tego chyba podchodziłem.

PS. Usuńcie konto How high, to będę mógł zarejestrować się normalnie... Po tylu latach nic już nie pamiętam :< .
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 09:21
·
Obecnie forum przegląda 96 gości oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 96 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies