Dlatego też chce zrobić nowe konta na YT specjalnie po bo bym nie musiał się jakoś mocno przejmować soundtrack'iem. Biorę się do roboty, mam trochę słaby internet więc może to trochę potrwać, ale warto spróbować. Oczywiście credit będzie podany tak jak mówisz, wrócę jak skończę!
WOW, naprawdę się tego nie spodziewałem tego, naprawdę mam farta, bardzo dziękuję!!
Czy nie miałbyś nic przeciwko jakbym zarchiwizował te filmy? Zrobił może nowe konto na YT by je wstawić (bo na moich nie chce cię przejmować prawami autorskimi hehe) lub/i wstawił je na coś w stylu archive.org?
Witam!
Wiele lat temu, jeszcze za czasów podstawówki oglądałem serię Just Jazzy i wzięło mnie trochę na nostalgię i chciałem znaleźć serię, aby ponownie ją obejrzeć. Po próbie znalezienia w ogóle jak seria się nazywa (przez wiele lat pamiętałem ją jako Just Jizzy...) i pytaniu na reddit w tej sprawie, ktoś znalazł kanału na YouTube posiadające niektóre części odcinków, z czego ja sam później znalazłem Prima Aprilisowy odcinek 4. Wszystkie znaleziska doprowadziły mnie tutaj i do strony dedykowanej Just Jazzy, który posiadał linki do Google Videos i Rapidshare, ale oczywiście wszystkie linki są martwe.
Czy ktoś posiada może którekolwiek z odcinków? Fajnie by było je zarchiwizować.
EDIT:
Wszystkie 4 odcinki zostały zreuploadowane! Zapraszam na Just Jazzy Archive!
Obecnie forum przegląda 257 gości oraz 0 z 6683 zarejestrowanych użytkowników Razem: 257 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25258 (+9697) postów w 1851 tematach z 114 ankietami