Nie mam pojęcia jaki był prawdziwy problem, ale wystarczyło zadzwonić do dostawcy, i powiedzieć że domyślam się, że mam współdzielne ip z innymi i odrazu pojawiła się jego reakcja i naprawienie tego problemu
Cytat: Wytłumacz operatorowi, że gra się wcześniej uruchamiała, a teraz nie działa i niech kombinują.
Już próbowałem ale operator uparcie twierdzi, że dostałem bana na stronie i dlatego mi nie działa... Zmienił mi na próbę adres na zewnętrzny i wtedy działało ale powiedział, że nie mogę mieć na stałe adresu zewnętrznego, gdy wróciłem do wewnętrznego problem również wrócił, musiał bym mu jakoś udowodnić, że jest to jego wina.
Siema, wiem że było wiele podobnych tematów ale żaden podany w nich sposób u mnie nie działa. Strona social club oraz gta 5 nie chcą mi się uruchomić na internecie domowym, ale za to na internecie z telefonu wszystko działa jak powinno. Wszystko działało dobrze gdy miałem internet radiowy, a po podłączeniu do światłowodu(ten sam dostawca) pojawił się problem. Dodam również że nie mogę wchodzić to żadnego panelu routera, ponieważ jest zablokowany przez dostawce
Obecnie forum przegląda 268 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 268 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami