Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 23:03
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika NONAME
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
NONAME
Problem z social club · napisany: 26.06.2019 20:33
Nie mam pojęcia jaki był prawdziwy problem, ale wystarczyło zadzwonić do dostawcy, i powiedzieć że domyślam się, że mam współdzielne ip z innymi i odrazu pojawiła się jego reakcja i naprawienie tego problemu
Problem z social club · napisany: 24.06.2019 21:37
Cytat:
Wytłumacz operatorowi, że gra się wcześniej uruchamiała, a teraz nie działa i niech kombinują.

Już próbowałem ale operator uparcie twierdzi, że dostałem bana na stronie i dlatego mi nie działa... Zmienił mi na próbę adres na zewnętrzny i wtedy działało ale powiedział, że nie mogę mieć na stałe adresu zewnętrznego, gdy wróciłem do wewnętrznego problem również wrócił, musiał bym mu jakoś udowodnić, że jest to jego wina.

Problem z social club · napisany: 24.06.2019 17:49
Siema, wiem że było wiele podobnych tematów ale żaden podany w nich sposób u mnie nie działa. Strona social club oraz gta 5 nie chcą mi się uruchomić na internecie domowym, ale za to na internecie z telefonu wszystko działa jak powinno. Wszystko działało dobrze gdy miałem internet radiowy, a po podłączeniu do światłowodu(ten sam dostawca) pojawił się problem. Dodam również że nie mogę wchodzić to żadnego panelu routera, ponieważ jest zablokowany przez dostawce

· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 23:03
·
Obecnie forum przegląda 268 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 268 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies