Wiem jak usunąć te samochody tylko nie wiem jak to dodać żeby chodziło bo robiłem reinstala gta i instalowałem inne samochody i cały czas przy ładowaniu pasek zatrzymuje się w połowie i dupa ;/
Witam, mam problem bo instalowałem kilka samochodów do gta sa przez programy: gta parking, imgtool i ggmm i gdy włączam gta sa to ładuje mi się pasek tak do połowy i staje, nie wiem co z tym zrobić, próbowałem z każdym programem który wymieniłem u góry i nic, poradźcie co mam zrobić.
Jest tak samo z gta IV i eflc , karty nie kręciłem ale cały komputer jest rozbudowany na maxa . Dziwi mnie to bo przed resetem gra chodiła bosko na średnich/wysokich a teraz to na minimum mam pokaz zdjeć...
Nie wiem jaki to miało związek z grą ale odinstalowałem i zainstalowałem jeszcze raz i wszystko działa bez ścin a jak chciałem już 2 raz włączyć to był pokaz zdjęć...
Zainstalowałem najnowszego directa , sterowniki najnowsze instalował mi informatyk jak mi go czyścił . Jedna mała uwaga , na początku wogóle nie chodziło , pisało że błąd 6000 czy coś takiego (inne gry też nie chciały chodzić bo był ten błąd 6000 , były to gry : wheelman , grid , colin McRae Dirt , crash time III itp.) .Pobawiłem się trochę i wlazłem w zgodność i tam było : uruchom ten program w trybie zgodniści . Tryb był zgodny z windows 95 , ale przestawiłem na inne i zaczęło chodzić ale strasznie ścinało , wyłączyłem ten tryb zgodności , i zaczęło ''jakoś'' to chodzić ale to nie to samo co wtedy . Nie wiem czy jakieś ma to znaczenie ale chce to zrobić żeby chodziło więc podaje wszystko co się działo z tą grą .
Mój sprzęt : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+ , MMX , 3DNow ( 2CPUs ) , 2046 RAM , DirectX 9.0 . TboGT jest oryginalne ( GTA4 + dodatek ) , komputer czyścił mi informatyk . ( Był czyszczony do 0 ) . Wcześniej miałem Avasta , teraz ma Kaspersky który blokował część gry (zapytał czy zezwalam na coś tam...) Grę urzytkuję w trybie offline (potwierdzałem tylko date premiery ).
Witam . A więc tak przed czyszczeniem kompa TBoGT chodziło dobrze na średnich ustawieniach , a teraz klatkuje na niskich . Próbowałem coś z tym zrobić ale nic z tego .
Proszę o pomoc .
Witam . Mógłby ktoś dać link do simple native trainera do eflc ( TBoGT ) . Moja aktualna wersja eflc to : 0.1.0.8 szukałem ale żaden nie działał , może wy zaradzicie .
Sory że tak długo mnie nie było bo neta nie miałem . Chodzi o ten z The ballad of gay Tony , żaden nie chodzi i nie chce się odpalić , wersja to 0.1.0.8
Siema . Miałem normalny handling.dat i teraz chciałem pogrzebać trochę przy jednym samochodzie żeby był szybszy i otwieram to a tam coś takeigo : (to co wyskoczyło po otworzeniu handling.dat)
Witam . Mam prośbę do forumowiczów . Poszukanie Mini coopera s 2005 r . Oraz dodanie do niego dobrego handlingu . Ma być szybki ( ok. 450-560 hp ) i skrętny . Oraz by się nie przewracał . Proszę także o link do samochodu gdyż nie będę sam szukał bo każdy mini może być inny i handling by nie współpracował z samochodem .
Witam . Mógłby ktoś Mi dać oryginalny plik z (The ballad of gay tony) vehicles.img oraz handling.dat ( Nie wiem dokładnie czy to ten plik '' vechicles.img'' jest od samochodów bo chcę ten plik gdzie się podmienia samochody w wersji orginalnej ) .
Z góry dzięki . ^^
+++ EDIT (17.06.2012 20:20):
Acha zapomniałem dodać wersji gry . Proszę oto wersja :
0.1.0.8 . ( Jest to Gta IV + dodatek )
Dzięki wielkie k11h sprawdze ten kodzik , (fan_gta Też THX za przypomnienie )
+++ EDIT (15.06.2012 13:52):
Aaa . k11h będe podmieniał za subaru impreze jak co ;)
+++ EDIT (15.06.2012 14:18):
k11h wszystko jest dobrze nieprzewraca się , lecz mógłbyś zrobić żeby był szybszy ? a i taka mała uwaga przy starcie i zmianie biegu do 3 pali opony (od startu z 1 to pali tak ok. 3 sek w 2 i 3 biegu tak samo ) Więc proszę o jeszcze trochę szybszy xDD
+++ EDIT (15.06.2012 14:32):
aa i jeszcze jedną prośbę mam k11h Byś dał jakieś sprawdzone Subaru Impreze sti po fajnym tuningu :)
link proszę lub ktoś inny