Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 09:32
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika stojek121
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
stojek121
z karty zintegrowanej na dedyk · napisany: 29.09.2011 15:52
hehaha! Nieźle SDR miał racje a skorzystałem z propozycji K11H, mówiliście że mam włączyć na próbę intela to włączyłem i zacina się na najniższych. więc automatycznie włącza się GF bo na najwyższych się nic nie tnie, ale dlaczego źle pokazuje to nie wiem, zamykam temat dziękuje SDR i K11H
z karty zintegrowanej na dedyk · napisany: 28.09.2011 23:06
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e627c6699f505e54.html oto screen z tego panelu w który kazałeś mi wejść, poza tym widać że chyba jako domyślna jest ustawiona ta intelowska, obok jest zakładka " wyłącz " ale boje się że jak wyłączę to w ogóle nie będę miał ekranu i nVidia nie zaskoczy... może ustawimy ja jako domyślna ? ale jak... powtarzam ze w ustawieniach panelu sterowania nVidia jest ustawiona " preferowany procesor graficzny to nVidia ge force gt520m " wiec powinno odpalać na niej, poza tym nawet gdy klikam włącz z procesorem graficznym NVIDIA GE FORCE to i tak odpala się na tej Integrze intela

ps: nie wiem czy inne moje gry odpalają sie na intelu czy nvidii bo nie ma takiej mozliwosci sprawdzenia jak w GTA 4. Poza tym jak gram w GTA 4 i zminimalizuje gre i wskarze myszką na okienko panelu nvidii to jest napisane " Aktywnosc karty graficznej - GTA 4.exe. (jak nie mam nic włączonego i siedze na pulpicie jest napisane BRAK) "
To niem czy te GTA używa intela czy GF " :(
z karty zintegrowanej na dedyk · napisany: 28.09.2011 21:18
GTA 4 włącza się na karcie zintegrowanej intel hd3000 zamiast dedykowanej GF GT520M, nawet gdy klikam włącz z procesorem graficznym NVIDIA GE FORCE to i tak odpala się na tej Integrze intela z procka bo jak są w GTA ustawienia grafiki to tam jest test wydajności to się pokazuje że karta graficzna to intel HD graphic...

Ps: nic się nie zacina nawet na najwyższych (może troszeczkę) ale lepiej było by na pewno na karcie Ge Force'a
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 09:32
·
Obecnie forum przegląda 193 gości oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 193 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies