Wahałem się, czy nie nominować czołgu, szczególny sentyment z gry w GTA1 Mój wybór padł jednak na motocykl - NRG 500 z San Andreas! Rakieta, prowadzenie to sama przyjemność.
Kilka osób wymieniło trudne misje poboczne, jako te irytujące. A mnie wkurza, jak jest zbyt prosto. Jedna rzecz, to motyw, kiedy kończysz z sukcesem daną misję, a Policja zapomina o Tobie, zamiast dalej ścigać po ulicach. Dziwnie to wygląda, jak nagle policja wyparowuje, a przecież jeszcze przed sekundą skakali ci do gardła niczym wściekłe psy ;)
Druga rzecz - motywy poboczne spotkanych postaci w GTAIV - często to nic specjalnego do zrobienia, poza tym, że fabuła jest ciekawsza - nic nie wnoszą, mogłby te misyjki być bardziej złożone/trudne.
Nawiązania do 'Miami Vice' i 'Scarface' "dają po oczach" w wielu aspektach VC, więc ja, jak zwykle na przekór Ken Rosenberg bardzo przypomina postać Davida Kleinfelda z "Życia Carlita" (Carlito's Way) Briana de Palmy. To mój typ!
Zdecydowanie szkoła latania w San Andreas. Co z tego, że obecnie zaliczam wszystkie testy z zamkniętymi oczyma, skoro przy razie pierwszym z SA było na maksa tragicznie... RIP Dual Shock ;)
Obecnie forum przegląda 270 gości oraz 0 z 6683 zarejestrowanych użytkowników Razem: 270 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25258 (+9697) postów w 1851 tematach z 114 ankietami