Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 23:04
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika maciek0201
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
maciek0201
Problem z Save'ami · napisany: 12.07.2011 05:12
Witam, od paru godzin mam pewien bardzo denerwujący problem z Save'ami w GTA 4. Gdy dzisiaj wgrałem parę modów, to byłem zmuszony przeinstalować grę z powodu błędów. Na początku nie było żadnego problemu, lecz podczas jednej z misji zaczęło mi się wyłączać GTA (zawsze w tym samym miejscu). Skopiowałem SAVE'y i po przeinstalowaniu skopiowałem je do folderu, gdzie powinny być. Gdy włączyłem grę przy ładowaniu wyskoczył mi komunikat, że nie można odczytać zapisanej gry i żebym sprawdził dysk twardy (coś takiego). Więc znowu przeinstalowałem grę, ale tym razem nie wklejałem save'ów. Wszystko było Ok, lecz, gdy zapisałem grę i później dałem LOAD, to wyskoczyło "The save game data file appears, to be damaged and cannot be loaded.". Nie wiem, o co chodzi i bardzo mnie, to denerwuję, bo przeinstalowałem grę chyba z 50 razy i cały czas ten sam błąd nad, którym siedzę już od 7 godzin @_@. Próbowałem na innym koncie Live i nadal, to samo. Dodam jeszcze, że gra jest oryginalna. Proszę o pomoc i z góry dziękuje.

Jeżeli napisałem jakieś błędy to sorry, ale jest 5 rano i chce mi się spać XD
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 23:04
·
Obecnie forum przegląda 263 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 263 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies