Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 23.11.2024 03:33
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika Mangler1re
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
Mangler1re
GTA IV - Problem z kursorem · napisany: 07.06.2010 22:35
Niestety mój angielski to totalna klapa. Może wkońcu ktos napisze jak dokladnie to naprawic na tym forum..ale z tego co widze ten temat zaczol sie juz bardzo dawno i od lutego juz nikt o tym nie pisze..a filmiki z youtuba sa z 2008r.;/ rocstar jakby chcial dawno by sie juz tym zajol..;/:(
GTA IV - Problem z kursorem · napisany: 02.06.2010 21:49
Podppiolem PS2 i nic to nei dało.
GTA IV - Problem z kursorem · napisany: 28.05.2010 20:27
USB
Nowa Mysz to Microsoft Habu..wiec chyba nie jest zla
GTA IV - Problem z kursorem · napisany: 27.05.2010 11:35
Witam
mam problem w gta 4 z kursorem kiedy ruszam w lewo i do gory powoli kursor stoi(badz porusza sie pixel po pixelu). szybsze przesuwanie powoduje kwadratowe ruchy i kursor skacze..gierka orginalna..nie jest to problem myszy..podpinalem starą na której kiedyś gralem bez problemów..a teraz jest to samo..płyta nie jest uszkodzona porzyczałem od kumpla gta 4(tez orginalne), formaty nie daja zadnego rezultatu. Probowalem rowniez robic format z podlaczona stara myszka na ktorej kiedys gralem, bez rezultatu. Sterowniki mam najnowsze.Wiem ze pare osob spotkalo sie z identycznym problem, nikt nie znalazl rozwiazania.Kursor chodzi normalnie w menu gry i w windowsie oraz innych grach. Gra wczesniej nie sprawiala problemow dopiero po polrocznej przerwie gdy zajrzalem do niej ponownie pokazal sie ten problem..;/ winą tez nie jest zaden patch, na wersji "standardowej" bez update jest tak samo.

POMOC
http://www.youtube.com/watch?v=CZ_O3nbJz1I
o to filmik z problemem
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 23.11.2024 03:33
·
Obecnie forum przegląda 342 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 342 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies