witam wszystkich,jestem tutaj nowy i odrazu musze stwierdzic ze tutaj sa sami eksperci
(jakby ktos sie nie skapnal to byla ironia).nie trzeba zadnych sterownikow instalowac bo wystarczy zainstalowac AMD Dual Core Optimizer. poprostu obie te gry wyszly jak nie bylo jeszcze procesorow 2 rdzeniowych i sobie z nimi nie radza jak trzeba przez to w/w problem.Wiem bo sam mialem z tym klopot na swoim sprzecie i po zainstalowaniu tej aplikacji pomoglo.Pozdro
luk4sz19 napisał: (jakby ktos sie nie skapnal to byla ironia)
I właśnie o tym wspominałem w jednym z ostatnich tematów. Polszczyzna współczesna niedługo zamieni się w wielkie gó*no - wszyscy teraz piszą bez zasad interpunkcji, polskich znaków, z błędami ortograficznymi typu 'wierza', 'domb', 'chmóra' oraz z powiedzeniami takimi jak 'se', 'skapnal' itp. Patologia jakaś.
Interpunkcja odchodzi do lamusa bo bez niej jest łatwiej a nowe powiedzenia były i będą aż w końcu wejdą do normalnego słownictwa, przecież to normalka.
kociol_88 napisał: Interpunkcja odchodzi do lamusa bo bez niej jest łatwiej a nowe powiedzenia były i będą aż w końcu wejdą do normalnego słownictwa, przecież to normalka.
Nic nie odchodzi do żadnego 'lamusa'. Zresztą nie wiem czy to było celowe, ale zapomniałeś przecinka przed 'bo' i 'a'. Ciekawe czy napisałbyś w ten sposób podanie o pracę bądź CV. Nawet nie wiesz jak ludzie źle reagują na takie 'małe' błędy w tego typu pismach.
Ano tak, przecież teraz jest Microsoft Word, o ja głupi zapomniałem...
może powinieneś zainstalować elektroniczny ogranicznik prędkości we wszystkich autach :D
tak na serio to może poszukaj jakiegoś patcha do gta3 i sa, a jak nie to może reinstall obu gier
Kruk napisał: [quote=kociol_88]Interpunkcja odchodzi do lamusa bo bez niej jest łatwiej a nowe powiedzenia były i będą aż w końcu wejdą do normalnego słownictwa, przecież to normalka.
Nic nie odchodzi do żadnego 'lamusa'. Zresztą nie wiem czy to było celowe, ale zapomniałeś przecinka przed 'bo' i 'a'. Ciekawe czy napisałbyś w ten sposób podanie o pracę bądź CV. Nawet nie wiesz jak ludzie źle reagują na takie 'małe' błędy w tego typu pismach.
Ano tak, przecież teraz jest Microsoft Word, o ja głupi zapomniałem...[/quote]
Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie post na forum a podanie o pracę to dwie odmienne rzeczy. Wiadomo w pismach oficjalnych trzeba zachować jakieś zasady a w innych przypadkach pisze się tak żeby było łatwiej
Cytat: Nic nie odchodzi do żadnego 'lamusa'. Zresztą nie wiem czy to było celowe, ale zapomniałeś przecinka przed 'bo' i 'a'. Ciekawe czy napisałbyś w ten sposób podanie o pracę bądź CV. Nawet nie wiesz jak ludzie źle reagują na takie 'małe' błędy w tego typu pismach.
jesli juz cos krytykujesz to sam powinienes sie tego wystrzegac. nie wiem czy wiesz ale w czesci "Zresztą nie wiem czy to było celowe" powinienes postawic przecinek przed "czy". nie probuj doszukiwac sie brakow w interpunkcji w moim poscie - doskonale wiem gdzie powinienem postawic przecinki ale wedlug mnie nie sa one niezbedne do zrozumienia mojej wypowiedzi. ty najwidoczniej uznajesz taka zasade a sam jej nie dotrzymujesz.
żyłkaa napisał: jesli juz cos krytykujesz to sam powinienes sie tego wystrzegac. nie wiem czy wiesz ale w czesci "Zresztą nie wiem czy to było celowe" powinienes postawic przecinek przed "czy". nie probuj doszukiwac sie brakow w interpunkcji w moim poscie - doskonale wiem gdzie powinienem postawic przecinki ale wedlug mnie nie sa one niezbedne do zrozumienia mojej wypowiedzi. ty najwidoczniej uznajesz taka zasade a sam jej nie dotrzymujesz.
Przyznaję, masz rację. Chciałem po prostu jakoś odpowiedzieć na to zdanie: "Interpunkcja odchodzi do lamusa". Najwidoczniej wykorzystałem zły argument. Po prostu denerwują mnie takie osoby, które nawet nie umią potem napisać jakiegokolwiek tekstu, bo pisały na internecie tym całym językiem blogowym, czy robiły co chwila błędy ort./in. Np. ostatnio wszedłem na forum o Gothicu, żeby zasięgnąć rady - patrzę po tematach i powiem Wam, że co drugi post był przepełniony takimi błędami. Aż się czytać odechciewa (a niby największe polskie forum o Gothicu)...
żyłkaa napisał: druga z twoich uwag - dziwne przeksztalcenia wyrazow. nie ma takiego wyrazu jak "umią". to ja juz wole "se".
Przecież napisałem, że przyznaję Ci rację, i że użyłem złego argumentu. Na dodatek przeprosiłem również kociola. Czy to Ci nie wystarcza? Musisz się dalej czepiać? A po drugie jak nie rozumiesz sensu poprzedniego posta, to proszę Cię - nie pisz już nic.
I właśnie o tym wspominałem w jednym z ostatnich tematów. Polszczyzna współczesna niedługo zamieni się w wielkie gó*no - wszyscy teraz piszą bez zasad interpunkcji, polskich znaków, z błędami ortograficznymi typu 'wierza', 'domb', 'chmóra' oraz z powiedzeniami takimi jak 'se', 'skapnal' itp. Patologia jakaś.
Obecnie forum przegląda 181 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 181 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami