Gość

Rejestruj

· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 21:28
· GTAthegame · Forum · Serwery do gry
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
[SA-MP] Vinewood RP !
Joe_Wilson napisany: 16.02.2008 07:30 Link Do Tego Posta
hood

rp: 5106
HostName: VinewoodRPServer @ OG-Servers.net
Address: 88.198.8.60:7834
Players: 0 / 80
Ping: 63
Mode: VineWoodRolePlay
Map: San Andreas
Strona internetowa: www.vinewood.svz.pl

Napisze wam mniej więcej co znajdziecie na naszym serverze:

- Nowa Praca (Dostawca Pizzy)
- Nowe Frakcjie.
-; Każdy Gang oraz Mafia ma swoje HQ.
-; Mafie mają prywatny hangar na lotnisku w tym dwa prywatne samoloty.
- Dodany Skrypt na oszołomienie.
- Domy z SanFierro zostały przeniesione do LosSantos.
- Dodatkowe ikony radarów na mapie.
- Możliwość korzystania z bankomatów.
- Prawdopodobnie stworzę nowy biznes(w trakcie).
- Modyfikacja spolszczona w 98%.
- Możliwość dołączenia do frakcji mając pracę.
- Oraz wiele nowych nowości!.

Zapraszam wszystkich spragnionych dobrym RolePlay'em :)

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
homolob napisany: 16.02.2008 08:40 Link Do Tego Posta
thug

rp: 6461
Idź precz , szatanie.

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Roger napisany: 16.02.2008 11:25 Link Do Tego Posta
asshole

rp: 73263
Ja ***le... Zrozumcie, że w Polsce RP było upadnięte, jest upadnięte i będzie upadnietę, wszystkie polskie serwery RP(jeśli takie są) to reprezentują na prawdę niski poziom w porównaniu z zagranicznymi serwerami, w Polsce taka rozgrywka nie ma sensu, bo nasze "internetowe spoleczensto" jest na to za głupie, w tym "społeczeństwie" przeważają głównie durne dzieci, ktore dostały neostradę na walentynki, a te dzieci nie zachowują żadnych zasad i gwałcą je bezczelnie, a osoby starsze, które szanują zasady nie bawią się w takie rzeczy jak roleplej.
Rzekłem

adikko napisany: 16.02.2008 12:20 Link Do Tego Posta
:)

rp: 14386
Który to już relplay? 5? Napewno nie bedę grał. Był I serwer stworzony przez Janta, Szczwa i jeszcze kogoś. Potem zaczęły powstawać nowe z bardzo niskim poziomem...
Też rzekłem

Jant napisany: 16.02.2008 12:36 Link Do Tego Posta
Znany i lubiany

rp: 13015
Dla mnie, serwer reklamowany na forum to dla mnie serwer na starcie przegrany. To nic innego niż spam. To inny rodzaj bota spamującego. Rejestruje się żeby napisać ten durny post.

Co nam po nim?

I po ch** mi jakieś pieprzone HQ, pieprzone dostarczanie pizzy, pieprzone spolszczenie, pieprzone przeniesienie do Los Santos, które oczywiście, jest ***iście innowacyjne. Po ch** mi to? Jak Role Play uprawiać mozna już na LV DM

Facet, nie chcę Cię zniechęcać, ale po pewnym czasie będziesz żygać polskimi graczami i ich jałowym poziomem. Bo odpalanie serwera Role Play dla polaków, niebezpiecznie skręca w granice serwisów takich jak gtasite, czy gtamultiplayers. Poziom umysłowy ludzi stamtąd, i ludzi na serwerze wydał mi się podobny, kiedy to ja prowadziłem (pierwszy, dodam) polski serwer RP.

To było beznadziejne.

Zresztą, w ogóle odpowiesz nam w tym temacie? Czy już wykasowałeś adres stronki z paska adresu? Niezła reklama. Jak spambot. Mogą Ci płacić 6$ za wysyłanie ofert powiększania penisa.

Takim osobom dziękujemy.

~ edit

ROTFL, grałem właśnie na tym serwerze. Ku mojemu zaskoczeniu było tam ok 30 osób. Większość to FBI swobodnie biegający w uniformach po ulicy. Taxi jest ***iście natarczywe. Chce podwieść nawet tego, kto nie prosił o podrzucenie. Policjanci najwyraźniej lubią trąbić na osoby przechodzące po pasach. Co ciekawe, w pewnym momencie pewien admin musiał zrestartować serwer. Co więc pisał w /cnn ?

Ano, że trzeba /q dawać albo kicki będą! Normalnie świetna organizacja i znajomość komend.

Absolutnie do dupy.

Roger napisany: 16.02.2008 13:02 Link Do Tego Posta
asshole

rp: 73263
Hah, jant.
Właśnie podsumowałeś poziom serwera.

· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 21:28
·
Obecnie forum przegląda 145 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 145 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies