ja osobiście nigdy z tymi telefonikami styczności nie miałem. mogę tylko polecić stronę na której znajdziesz masę różnych opinii: 5200, 5300. mam nadzieję, że pomoże ci to w wyborze. znajdziesz tam też opinie o innych aparatach.
Moj znajomy ma Nokie 5200 i ogolnie dobrze sie ten telefon sprawuje. Do sluchania muzy jest ok, ale ogolna obsuga telefonu (menu) jest dretwe jak w kazdej Nokii.
eskejd -> dla mnie nokia to nokia I jakoś nie myślę o innej marce :)
Tak czytam te komentarze i z tego wynika, że największą wadą jest ten mechanizm wysuwający klawe :P podobno się luzuje.. hmm.. ciekawe czy da się to potem poprawić
Cytat: Mile widziane także propozycje modeli komórek stworzonych właśnie głównie do muzyki :P
Motorola E398 - sam mam ją prawie dwa lata. Bardzo fajna, łatwa w obsłudze i tania. A jak ci się znudzi, to zawsze możesz dograć jakiegoś nowego softa z ITunes czy coś.
Oczywiście możesz kupić nowsze modele, jak E1 czy inne takie. Nie wiem, nie interesuję się nowszymi.
No, tylko gdzieś po roku użytkowania bateria zaczyna trzymać 2-3 dni. :P
kudlacz_pl -> nie jestem zwolennikiem wybajerowanych komórek, wręcz takich nie uznaje Telefon dla to po prostu urządzenie do kontaktowania się Chce tylko mieć mp3 i telefon w jednym urządzeniu bo to po prostu wygodne. Tak, więc komórka raczej mi się nie nudzi :P
Obecnie forum przegląda 30 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 30 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami