Pobrałem z GTG ten zestaw wygaszaczy i żaden z nich nie chce mi działać.Jak robię-podgląd to robi mi się "Nie wysyłaj",więc jeśli ktoś wie jak mi pomóc to proszę napiszcie o tym.
chodzi ci o wygaszacze z GTA4? no nie wiem, ja go nie wypróbowywałem ale jakoś nikt nie marudzi, że coś nie działa ;p poza tym pliki te nie są naszego autorstwa więc i tak nic za bardzo nie poradzimy. wygaszacze są chyba flashowe, więc może upewnij się, że na pewno masz w systemie flash player'a ;p czasem trozwiązanie jest takie proste, że nawet o nim nie pomyślimy jak nie pomoże to zajrzyj TUTAJ i sprawdź czy ktoś nie miał podobnego problemu.
rp: 5593 skąd: Kraków
rumburak napisał: Pobrałem z GTG ten zestaw wygaszaczy i żaden z nich nie chce mi działać.Jak robię-podgląd to robi mi się "Nie wysyłaj",więc jeśli ktoś wie jak mi pomóc to proszę napiszcie o tym.
aha. i nie wiem czy to ma jakies znaczenie (chyba tak ;p) - musisz miec to zainstalowane nie tylko w przeglądarce, ale również w systemie wogóle. najlepiej sprawdzić to uruchamiając na dysku jakiś plik flashowy. jeśli włączy się normalnie w playerze to ok. jak to nie pomoże to nie wiem ;p pamiętaj: format zawsze pomaga ;))
Obecnie forum przegląda 89 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 89 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami