Elo, juz od jakiegoś czasu dręczy mnie pewna rzecz związana z siłką w SA. Otóż gdy wymaxowałem sobie muskle i staminę, to po jakimś czasie, gdy statsy ciutkę mi opadły okazało się, że nie mogę korzystać z urządzeń ;p Nawet gdy mam niepełny pasek staminy, to po próbie wejścia na bieżnię dostaję znajomy komunikat o wykorzystaniu dziennego limitu - "please, come back tomorrow" ;p Nie wiem czy to tylko u mnie czy Wy też mieliście z tym stycznosć, dlatego pisze tutaj. Po reinstalce gry nic sie nie zmienia. W sumie to trochę przesrana sytuacja, bo jak mi all opadnie to mój sidżej nie bedzie mógł wrócić do formy. Jak co to korzystam z v2 Mieliście kiedyś coś podobnego?
lol. dev to jest czysta instalka. żadnych modów. prosto z płytki imo to jakiś bug w grze tylko nie wiem czy tak jest również z v1. dlatego pytam.
tommypl napisał: przeinstalowałem normalną bez modu no more hot coffe i normalnie miałem
mi chodzi o v2. jak ktoś na v1 i zainstalował patch od r* to miał v1.1 a nie 2. ja mam 'dwójkę', czyli wersję z drugiego... tłoczenia ;p została ona wydana w polsce na początku tego roku w promocji za 140zeta.
ale wracając do tematu: czy ktoś z posiadaczy v1 lub v1.1 spotkał się z podobnym jajem?
ja tak kiedys mialem tylko ze ani nie pamietam w jaki sposob to sie stalo ani nie pamietam jak sobie z tym poradzilem, ale pamietam ze nie musialem nawet reinstallowac gry tylko cos trzeba bylo sciagnac chyba ten sam plik co z pilkami do kosza ale nie jestem pewien, poszukaj na innych forach
no looknalem ten sposób podany na gamespot forums ale niestety przebranie cj'a, zmiana fryzy, usunięcie tatuaży i zapisanie gry nic nie daje. pozostalych sposobow nie sprawdze bo to sie ps2 tyczy ;p swoją drogą trochę to dziwne, bo niby patch 1.1 mial oprócz HC poprawiac jeszcze kilka bugów. dziwne żeby ludzie z roxtar nie zauważyli takiej niedogodności :|
no widocznie nie da/chce sie tego naprawic ;p trudno. przy okazji wspomnę, że dzięki temu bugowi również preferencje panienek co do wyglądu cj'a spadają do zera. możemy miec dowolny poziom fatu, umięśnienia, a i tak każda laska którą spróbujemy zarwać bedzie zainteresowana spotkaniem. pewnie częśc z was juz o tym, ale to tak tylko nadmieniam ;]
kociol_88 napisał: To że z karzdą laską da się umówić to jest już po zebraniu wszystkich ostryg. No i po tym też każda laska zaprasza cię na kawe
możliwe że gdzies nie doczytalem ;p
swoją drogą, imo jednym z większych błedów jest też konieczność wiecznego odwiedzania panienek. po osiągnięciu 100% znajomości, powinna się ona kończyć (aha, yeah... cu bejbe). dobra. zamykam ten topic bo chyba nic mądrego już nie wymyślimy ;p thx za wypowiedzi.
rozwiazanie jest proste, długie ale proste najlepiej uszkodź siebie tak żeby pasek mrygał, a potem zostaw CJa na jakiś czas aż zacznie zdychać z głodu. Kiedy już padnie i sie juz zrespawnujesz (jakieś straty muszą być, bronie sobie odkupisz) to już powinno być wszystko ok. Miałem ten sam problem na PS2 i tak zrobiłem i pomogło. Niew iem jak na to wpadłem ale to może mój ukryty geniusz albo cuś ;)
no patrz, zapomnialem zamknac tematu xD to jakies przeznaczenie ;p thx neo.
sprawdze to przy najbliżeszej okazji. a wiesz może jeszcze, dlaczego tak się dzieje (chodzi mi o bug - nie rozwiązanie ;p)?
zaś samo rozwiąznie rzeczywiście jest trochę przydługawe. zanim cj zdechnie śmiercią głodową to troche czasu minie ;p po drodze muscle muszą mu jeszcze spaść do zera... ;/
Obecnie forum przegląda 15 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 15 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami