Wczoraj podczas grania w Online doszło do niezwykłych wydarzeń.
Otóż gdy jechałem autem, to w pewnym momencie zmieniło ono kolor i tablicę. Stało się w to sposób niespodziewany. Potem w jakiś magiczny sposób zaczęła mi się zwiększać ranga, tak, że z poziomu 113 zrobił się poziom 539 i to w przeciągu kilku minut. Okazało się, że jakiś użytkownik Online zainstalował mi (?) god moda do mojego samochodu. Kasy mi na szczęście nie przybyło.
Czy mogę się spodziewać bana ze strony Rockstara?
Swoją drogą przydałby się dział na Forum poświęcony GTA Online w V.
No cheaty są wszędzie i już chyba w tej grze się ich nie pozbędziemy. Rockstar tylko pozwami sądowymi straszy. Zobaczymy za jakiś czas jak sobie w RDO z tym poradzili, czy są jakieś postępy.
Generalnie kiedy widzisz, że w grze dzieje się coś dziwnego - zmieniaj szybko sesję. Bana dostać nie powinieneś, bo to nie Ty hackowałeś grę, ale w sumie kto wie w jaki sposób oni to sprawdzają. Ja bym do nich napisał przynajmniej żeby zredukowali rangę do wcześniejszego poziomu. Żeby nie było, że nie zareagowałeś w żaden sposób.
Za późno, ban już został wysłany. Przerabiałem to w 2015. Hakerom gówno zrobią, a zwykłego gracza łatwiej uziemić kiedy zobaczą log zdarzeń Twojej postaci.