Jakiś czas temu miałem na tablecie (Samsung Galaxy Tab 7.0). Tak się złożyło, że musiałem usunąć aplikację z urządzenia i jak chciałem ponownie zainstalować to miałem taki komunikat:
Twoje urządzenie nie jest zgodne z tą wersją.
A jeszcze w czerwcu/lipcu 2017 działało wszystko.
Android 4.4.4
Hahaha, to jest chyba to tajemnicze usunięcie błędów w ostatniej aktualizacji Prawdę mówiąc android 4.4.4 jest już tak stary i dziurawy że wsparcie musiało zostać zakończone.
Odpowiedź wydaje się banalnie prosta. Rockstar usunął Twój model z listy wspieranych urządzeń. Ciężko powiedzieć dlaczego, w końcu jak kiedyś gra działała na danym sprzęcie to dlaczego nagle miałaby przestać? No chyba, że faktycznie coś zmienili, a KitKat już tego nie potrafi obsłużyć. Musiałbyś napisać bezpośrednio do wsparcia R* i zapytać, jednak wątpię, aby byli w stanie udzielić sensownych wyjaśnień. Raczej nikt się nie będzie zagłębiał w techniczne niuanse.
Mam jeszcze taką teorię, że to Google celowo ogranicza wsparcie, żeby zniechęcić do korzystania ze starych urządzeń. #Spisek! ;>
Sugeruję żeby następnym razem robić kopie apek przed usunięciem.
Spróbuj napisać do wsparcia Google, bo jakby nie patrzeć, nie możesz korzystać z apki, za którą zapłaciłeś i która wcześniej jakoś działała u Ciebie. Albo niech dadzą Ci możliwość ponownej instalacji albo niech oddadzą pieniądze.
Obecnie forum przegląda 203 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 203 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami