Ja również przyczepię się do długości. Chociaż to może tylko takie odczucie przy oglądaniu całej playlisty, bo trzeba sporo czasu poświęcić żeby zobaczyć wszystko. Jednak generalnie po prezentacjach samochodów spodziewałbym się czegoś krótszego, jak reklama. 45-60 sekund, dynamiczny montaż. Muzykę też można przecież przyciąć
Zauważyłem też, że nocne sceny w niektórych filmach są zbyt ciemne. Ja wiem, noc, klimat, tajemnicze kształty, ale jednak chciałbym coś widzieć :P
Trochę też nie podobają mi się te ujęcia, gdzie widać jak kamera rusza i się zatrzymuje przed końcem ujęcia. Lepiej według mnie to wygląda kiedy ruch jest ciągły i ujęcia są cięte, ew. stosuje się jakieś delikatne przejścia.
W jednym z opisów zwróciłeś też uwagę na przyjemny dźwięk wydawany przez samochód. Szkoda, że nie dałeś posłuchać
A, i kolizje. Skoro to prezentacja to pasowałoby dbać o wóz, aby pokazać go w jak najlepszym świetle. Otarcia i wgniecenia gryzą się z takim podejściem. Kiedy już samochód wzbija się w powietrze to lot powinien być w miarę równy, a i lądowanie możliwie gładkie.
Ostatni klip - samochód lawirujący na stacji benzynowej bez kierowcy? Dziwnie to wygląda :P
Dobra, sporo pomarudziłem, ale przynajmniej konstruktywnie, mam nadzieję. Próbowałem wskazać obszary, w których moim zdaniem można coś poprawić. Resztę możesz liczyć sobie tylko na plus
chaos napisał:
Zaskoczony jestem że komuś w tych czasach chce się bawić Video Edytorem.
No co Ty, przecież masa klipów pojawia się na YT. Nawet Rockstar wyławia co lepsze i wrzuca u siebie na fejsie albo Twitterze
Chyba tylko takim dziadkom jak my się nie chce bawić