Kolejna analiza obrazków, którymi obdarzył nas Rockstar. W filmie umieszczone jest 9 screenów, które otrzymaliśmy z okazji prezentacji Sony, dodatkowo wrzuciłem 2 obrazki, które pokazały się wcześniej, a nie było sensu robić filmu dla 2 screenów. A na deser zanalizowałem 6 obrazków, które ujrzały światło dzienne przy okazji zapowiedzi edycji specjalnej i kolekcjonerskiej. Zdjęcia nie są w idealnej jakości ale lepszych raczej nie ma co się spodziewać. Standardowo zapraszam do komentowania i dzielenia się swoimi przemyśleniami :)
Dodatkowo zapraszam do specjalnego działu, w którym umieszczam wszystkie swoje analizy screenów i filmów z GTA V - KLIK
@Dawid nie wciągaj się tak w te analizy, bo wrzesień szybko się pojawi i wtedy już nie będzie co analizować Nie rozumiem skąd ten zarzut lenistwa, po prostu nie było wcześniej co analizować. Realistycznie patrząc to do 17 września zrobię 3 góra 4 filmiki, chyba że Rockstar będzie bardzo hojny i jeszcze trochę materiałów na Newswire wrzuci. Zawsze w opisie wrzucam tytuł piosenki, tutaj leci Rameses B - Moonlight.
P.S. zanalizowałem nie podkreśla na czerwono, czyli to też jest poprawna forma :)
Na temat lenistwa to było o mnie Co do podkładu to od kiedy dodałem na GTG opcję fullscreen do playera YT, nie wchodzę na samo YT żeby zobaczyć klip... Owe lenistwo :P
Obecnie forum przegląda 270 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 270 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami