rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Mam zamiar kupić konsole Sony Playstation 2. Niestety niezbyt się na tym znam. Mógłby mi ktoś powiedzieć jaka jest najnowsza wersja tej konsoli?? I ile kosztuje?? To jest bardzo ważne i prosiłbym o jak najszybszą odpoiwiedź. i Co to jest Swap Magic ??.
po co ci PS2? Poczekaj troche i kup sobie PS3 na ktorej bedziesz mogl grac w gry z PSX PS2 i PS3. Ja mam ps2 ale jak wyjdzie ps3 to zamierzam kupic. ale jeżeli chcesz juz ps2 to najnowsze jest Ps2 slim. kosztuje okolo 700 zl ale najlepiej kupic w pakiecie z gra gdzie doplacisz ze 50-100 zl i bedziesz juz mial odrazu gre ktora kosztuje z 200 np. Grand Tulismo (chyba dobrze napisalem)
ale to chyba ta zwykla duza ? CarlSA chcial o najnowszej wiedziec cos wiec napisalem o wersji slim ktora jest troche drozsza ale warto kupic bo zajmuje mniej miejsca i jest bardziej cicha
rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
No ale wersja Slim jest lepsza od zwykłej czy gorsza czy niczym się nie różni? Zresztą powiedz mi ile kosztuje najlepsza wersja PS2 jaka jest i daj do niej linka gdybyś mógł (tzn do opisu i zdjęcia)
wersja slim jest mniejsza i to sporo wysokość konsoli w pozycji poziomej to jedynie 2,8 cm (zredukowane z 7,8 cm poprzedniego modelu) Waga: 900 g (ok. 75% mniej od poprzedniego). jest bardziej cicha (czyli oddaje mniej odglosow podczas pracy) Link
Każda gra kupiona w sklepie (nie piracka ) z napisem wielkim u góry PlayStation2 dzila na Ps2 slim bo to jest ps2 tylko zredukownae(mniejsze i wywalono z niej to co niepotrzebne) a jeżeli zehchesz zagrac sobie w Mario Bros to kup gre na PsX wsadz w Ps2 i tez bedziesz mogl w nia grac. A teraz lepiej poczekaj i odkladaj kase a wydasz 2 razy wiecej niz na ps2 i kup ps3 na ktorej beda dzialac wszstkie gry z Nap[isem Play Station
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
zrozum że jak firma wypuszcza konsole to w następnych wersjach jej nieulepsz tylko eliminuje lekkie niedociągnięcia i osprzęt zmienia tylko w nowych wersjach. to ps2 jest z kartą pamięci 8 mb i ona nierużni się od ps2 za 400 zł tak strasznie więc i na tym i na tym gry będą tak samo chodzić
edit
maclin troche uzupełniłem twoją wypowiedż ;)