Gość

Rejestruj

· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 23.11.2024 01:48
· GTAthegame · Forum · Ogólnie o GTA IV
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
POMOCY!
Gumaq napisany: 11.06.2012 17:31 Link Do Tego Posta
homeboy

rp: 3537
Siemka wszystkim. Otóż mam problem z GTA IV. Kupiłem już dawno temy tą grę. Zrobiłem to co trzeba, działała bezproblemowo. No ale mój PC się zepsuł i czekał go format Zrobiłem format GTA poszło się walić... No ale mniejsza o to Dzisiaj instaluje gre włączam daje NEW GAME wszystko pięknie śmiga aż miło. No i próbuje jechać samochodem jak się nie zaczeło ścinać to mała bania. Ustawiłem wszystko na najniżej jak się da ale dalej ścina a wczesniej normalnie chasało. Mój PC

Procesor: Dual Core 2.50 GHz

Ram: 2GB

Karta Graficzna: Nvidia 9500GT 512RAM

Windows 7 32 Bit

z góry dzieki!

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
chaos napisany: 11.06.2012 18:32 Link Do Tego Posta
hustler

rp: 80451
Wróć do sterowników graficznych 190.62. Najpierw usuń dokładnie obecne (podejrzewam, że zainstalowałeś najnowsze z możliwych) najlepiej Drive Cleanerem, a następnie zainstaluj te stare. Możliwe, że nowe sterowniki ograniczają częstotliwość pamięci i procesora twojej karty graficznej. Postaraj się także wyłączyć niepotrzebne procesy i firewalle. Możesz także pomyśleć nad wymianą karty - twoja jest na granicy minimalnych wymagań sprzętowych gry. Jeśli nie jest to 9500 GT D3, gra ma prawo się przycinać ponieważ taktowanie pamięci, oraz 128 bitowa magistrala i pamięci DDR2 nie spełniają minimalnych wymagań gry, więc przy uruchomionej grze wyciskasz ze swojej karty moc maksymalną.

Jeśli nie masz nic do stracenia i znasz się trochę na rzeczy, to zachęcam także do overclockingu karty graficznej. Przy sterownikach o których wspomniałem z pewnością zadziała ci Power Strip, w którym będziesz mógł nieco podkręcić swoją kartę. Nie wiem jak bardzo podatna jest na kręcenie, ale myślę że mógłbyś spróbować o jakieś 10 - 15%. Jeśli nie masz jednak doświadczenia, odpuść sobie bo możesz sobie kartę spalić.

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 23.11.2024 01:48
·
Obecnie forum przegląda 180 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 180 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies