Witajcie. Dać komuś palec to rękę odgryzie (czy jakoś tak). To przysłowie uniwersalne i ma zastosowanie również w sieci Nasze multiplayerowe spotkania na GfWL spotkały się z zainteresowaniem niewielkiej, ale za to stałej grupy uczestników, co bardzo mnie ucieszyło. Zanim zdecydowałem się na organizowanie takich 'eventów' zastanawiałem się czy ktoś w ogóle będzie zainteresowany, ale jak się okazało nie jest z nami jeszcze tak do końca źle. Ku mojemu zaskoczeniu zaczęły nawet pojawiać się propozycje spotkań częstszych aniżeli tylko raz w miesiącu. Obiecałem, że przedyskutujemy sprawę na forum i tak też czynię otwierając ten topic.
Proszę więc o opinie kto byłby zainteresowany częstszymi spotkaniami na GfWL i jak często powinny się one odbywać. Wszystkie propozycje zostaną rozważone i jeśli uznacie, że faktycznie dobrze byłoby grać częściej to spróbujemy wcielić postulaty w życie. Ja jestem otwarty na wszelkie sugestie.
Myślę, że raz na tydzień będzie najlepszą opcją, bo im rzadziej będą spotkania tym szanse, że będzie przynajmniej 5-7 osób maleją. Jak eventy były raz na miesiąc to ciężko było wszystkim chętnym zagrać, bo albo coś komuś wypadło, albo akurat były problemy z social clubem. A tak jeśli byłyby spotkania co tydzień to może 10 i więcej osób by się uzbierało Takie co niedzielne, wieczorne spotkania powinny być najlepszym wyborem.
Hmm, brak zainteresowanych? Myślę, że najlepszą opcją będzie pozostanie w związku z tym przy eventach raz miesiącu - kto będzie chciał to zagra i raczej nie zagrozi nam znudzenie grą.
Natomiast dla osób, które chciałyby pograć częściej będę starał się wpadać częściej, plus minus raz w tygodniu (pewnie w weekendy w godzinach wieczornych).
Taka jest moja propozycja i myślę, że to rozsądny kompromis. Myślę, że nie ma co dalej ciągnąć tematu, bo pewnie i tak nikt już nie zabierze głosu :p
Obecnie forum przegląda 206 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 206 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami