Witam, jestem tu nowy. Mój problem polega na tym że GTA IV nie wczytuje tekstur, bawiłem się już komendami w skrócie do gry, instalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej, przeinstalowałem gre i użyłem Contiga od Microsoftu, który z teorii miał zaradzić temu problemowi. Znalazłem również gdzieś program do Cache'u i Prefetch'u systemu który oczyszczał na bieżąco zbędne pliki i pomagał w szybszym ładowaniu tekstur, działał on lecz gra się tnie na nim strasznie (wydaję mi się że usuwając stare dane usuwa wcześniej wczytane tekstury, które gra od nowa chcę wczytać) nazywa się on - Systweak CacheBoost.
Dziwne to jest, dlatego że wcześniej ta sama GTA IV działała poprawnie na na tej samej konfiguracji z tym że procesor był: Intel Pentium D 2,8GHz FSB800, L2 2x2M
Tak, przed chwilą zainstalowałem bodajże najnowszego -> 1.0.7.0 tekstury się pojawiły i nie zanikają, lecz są zablokowane opcje edycji grafiki i nie mogę zmienić odległości widzenia oraz jakości tekstur...bez patcha szły na High i suwaki po 30-40, jest metoda na odmulenie GTA i odblokowanie tych opcji ?
Obecnie forum przegląda 194 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 194 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami