Mam problem z pewnym problemem który mnie napotkał w trakcie próby ukończenia misji Mama's Boy. Otóż niezależne od jej przebiegu podczas ładowania kolejnego etapu misji - nie ważne czy cutscenki czy akcji coś się zacina i jedyne co mi pozostaje to albo oglądać migający kolorowymi światełkami napis LOADING albo alt+F4...
Kopia gry jest oryginalna z legalnego źródła, czytałem to na forum konkurencyjnej strony że problem leży w piracie.
Próbując sposobów zaproponowanych na w.w. forum i nie znajdując rozwiązania zwracam się o pomoc - przejdźcie to za mnie, proszę.
Obawiam się, że sam save nie wystarczy, bowiem jest on przypisany do Twojego Live ID w Games for Windows. Próba załadowania go u mnie albo kogokolwiek innego skończy się na uruchomieniu nowej gry zamiast wczytaniu Twojej misji. Musiałbyś podrzucić cały folder zawierający Twój profil Live. Oczywiście jest to sprawa zaufania, więc musisz sam zdecydować czy chcesz zrobić coś takiego. Nie pamiętam dokładnie, który to był folder, ale chyba ten:
WinXp:
Kod: C:\Documents and Settings\NAZWA_USERA\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Microsoft\XLive
Folder jest ukryty. Zmień swoje hasło do Live i zaloguj się w grze na nowo. Potem spakuj folder, wrzuć na HF i podeślij link np. do mnie na PW (jak udostępnisz publicznie na forum to każdy będzie miał dostęp do Twojego konta). Spróbuję przejść misję, odeślę save, zmienisz znowu hasło do Live i powinno być OK. Pozdro.
Ofkz. Wszyscy się koffamy i wzajemnie wspieramy :*** Wesołych Świąt!
Żyłkaa napisał: nie ufaj sdrowi! to znany zlodziej kont wykorzystujacy ludzka latwowiernosc
%$!)*&^ ***doliłeś mi akcję
Nie no. Oczywiście możesz powierzyć swoje konto komu chcesz, np. Żyłkinsonowi :* albo majndfakowi :* Zaproponowałem siebie, bo byłem pierwszą osobą, która w ogóle odpowiedziała