W ubiegłe wakacje stacja TVN nadawała serial "Jedenasta Godzina" (z ang. Eleventh Hour)
Serial jak narazie ma tylko 1 sezon. Jedenasta Godzina to serial opowiadający o pracy młodej agentki FBI i jej przyjaciela, doktora naukowego. Razem starają się wyjaśnić tajemnicze zagadki medyczne, które często mają tło kryminalne. Ciekawe dialogi, zaskakująca akcja sprawiają, że serial jest ciekawy. Obecnie serial jest nadawany w każdy czwartek o 22:30 na TVN7
Nigdy tego nie widziałem i w sumie wolę się nie łapać ;p Już po obejrzeniu kilku seriali doszedłem do wniosku, że bardziej podobają mi się te, w których wszystkie odcinki spina jedna historia niż te, w których co odcinek mamy "nowy przypadek". Wiem, że te seriale też gdzieś tam w tle często mają jakiś wątek wspólny dla wszystkich odcinków, ale to jednak nie to samo
Teraz oglądam z nowych rzeczy The Event. Wydaje się całkiem fajnym połączeniem FlashForward, V, Prison Break i może trochę Losta ;p Z innych rzeczy śledzę jeszcze Dextera, Mentalistę (wyjątek), a wkrótce drugi sezon V i czwarty Californication.
Obecnie forum przegląda 204 gości oraz 0 z 6683 zarejestrowanych użytkowników Razem: 204 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25258 (+9697) postów w 1851 tematach z 114 ankietami