Witam.
Słyszałem, że wyszedł taki pliczek graphic downgrade. Pełen uciechy, że pójdzie mi te gta, wgrałem to i klopsss... Błąd D30DD50 czy jakoś tak ;p czyli że shadery 3.0 są wymagane... nie wiem czy trzeba wgrać jakiegoś specjalnego cracka czy coś? jeśli ktoś wie jak to naprawić, z góry dzięki.
Pozdrawiam
Na moje oko to żaden crack Ci nie pomoże. Już pomijam fakt wątpliwej legalności takowych.
Jeśli wyskakuje Ci błąd z shaderami to znaczy, że grafa najzwyczajniej nie daje rady (brak funkcjonalności). Żaden patch ani inny sposób "na około" tutaj nie pomoże, bo trzeba by mocno zmodyfikować silnik gry, aby z shaderów przestał korzystać.
Takimi patchami możesz sobie pogorszyć jakość grafiki, co może i będzie miało jakiś niewielki wpływ na obniżenie wymagań gry, ale braków sprzętowych nie obejdziesz. Nie ma bata.
Sprawa wyjaśniona, temat do zamknięcia.
+++ EDIT (16.06.2010 16:09):
Jakim innym? Daj linka do wypowiedzi ludzi bez shaderów 3.0 którym po tym patchu poszła IV Chętnie poczytam.
Obecnie forum przegląda 190 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 190 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami