[size=18]C[/size]hce wam przedstawić serwer San Andreas MultiPlayer.
Serwer stoi na modzie RP , akcja gry toczy się w mieście Los Santos.
[size=18]S[/size]erwer gwarantuje ciekawą atmosferę, gdzie każdy się napewno odnajdzie i zadomowi. Gracze, którzy już tam grają
nie opuszczają nas nawet w środku nocy. Administracja dba, byś nie znalazł Cheatera lub jakiegoś n00bka, który
gra jak na serwerze DM. Ludzie, którzy dbają o porządek nie są przypadkowi. Wykazali się dużą znajomością świata
RP, jak i samą grą na naszym serwerze.
Serwer zawiera też bardzo Ciekawe frakcje, którymi liderzy zarządzają jak najbardziej w sposób realny.
[size=18]A[/size]kcja serwera toczy się w Los Santos. W czasię, gdy burmistrz miasta traci posadę, miasto przejmują mafie i gangi.
Strach wyjść na ulicę, bo nie wiadomo czy wrócisz. Na szczęście senator Stanu San Andreas przywrócił miastu Burmistrza.
Ten od zaraz zaczął walczyć z przestępczością. Sprowadził najlepsze jednoski takie jak Fbi, czy zwykłe PD.
Funkcjonariusze zepchneli zło na ich własne dzielnice,gdzie teraz działają. Mafie uznały, że nie warto walczyć, więc
zaczęły działać pod osłoną dużych firm.
[size=18] .::Służby Pożądkowe i Publiczne::. [/size]
Los Santos Police Department (LSPD) FBI National Guard (NG) Department of Motor Vehicles (DMV) Rząd Los Santos Taxi Sam-ers San News Sanitary Adreas
[size=18].::Organizacje przestępcze::.[/size] La Cosa Nostra (LCN)
Yakuza (YKZ) Crip'z Blood'z Los Santos Vagos
+
Na naszym serwerze możesz ta grze, napisać aplikacje o swoją frakcje lub firmę.
[size=18]P[/size]o dłuższej grze prawdopodobnie dołączymy do którejś z nich.
Oto krótki opis każdej z nich:
LS-PD - Policja zajmująca się drobnymi przestępstwami i wykroczeniami takimi jak. "Jazda bez zapiętych pasów" , "Jazda po pijaku" , "Jazda za szybko" , "Bujki uliczne" i wiele innych...
LS-FBI - Specjalna jednostka zajmująca się dużymi przestępstwami i napadami takimi jak. "Zabójstwa" , "Napady" . Uprowadzenia" i wiele innych.Jest ona złożona z najlepszych osób sprowadzonych z różnych miast czy państw.Ich motto to "Szybko i po cichu".
LS-MC - Pogotowie które ma swoją siedzibę w centrum miasta Los Santos. Są sprawni i umiejętni. Potrafią wszędzie dotrzeć gdzie jest ktoś ranny. Jest to najlepszy szpital w całym mieście.
LS-SN – Profesjonalne radio znajdujące się niedaleko szpitala. Jest to najlepsze radio które liczy ponad milion słuchaczy.
RB – Rząd który uchwala prawa i obowiązki ludzi mieszkających stan Andreas.
LS-TC – Profesionalni kierowcy którzy nie lękają się pogody. Zawsze dotrą na czas i w wybrane miejsce przez klienta.
LS-G – Jest to urząd miasta który wydaje Prawo jazdy i inne licencje. Urząd miasta prowadzi specjalna osoba której szefem jest Burmistrz miasta.
[size=18]N[/size]ormalny dzień pracy. Po dużym natężeniu pracy pokłóciłem/am się z Szefem. Mając swój honor odszedłem/am z pracy. Gdy bez niczego wracałem/am do domu napadło na mnie trzech zbójów. Okradli mnie ze wszystkiego. Pobiegłam do domu.. Gdy dotarłem okazał się, że i w domu nic nie zostawili. Poszedłem/poszłam na pocztę wypłacając ostatnie dwieście dolarów. Wsiadłem w autobus, pierwszy lepszy. Po dotarciu do ostatniego miasta z lini ukazała mi się nazwa "Witamy w Los Santos". Rozeznałem/am się w otoczeniu i chwilowo zadomowiłem/am się w tutejszym Hotelu "Jefferson" szukając pracy i domu dla siebie...
[size=18]Adres strony/forum:http://www.slilsrp.wxv.pl/
HostName: Second Life In Los Santos RP @ ServerProject.pl
Address: 91.204.162.80:5547
Players: XxX / 60 -Narazie dokańczamy mapę
Ping: 55
Mode: SLILSRP
Map: Los Santos
Obecnie forum przegląda 352 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 352 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami