Siemka jestem nowy na tym forum ale gta 4 zdalem w 100% pamiętam ze w jednej misji było takie auto to było pomieszane jakoś lamborghini z infernusem no i jak byla ta misja z tym bernim czy jak mu tak to był ten taki różowy gościu ;D to na koniec mizji on dał takie auto oto one : http://www.gtawh.com/images/gta4/cars/infernus.jpg
nie wiem gdzie szukać tego auta ;/
to link do fotki tego auta jak ktoś pomoże będe wdzięczny . Z góry dzięki i pozdro
Znajdziesz je albo poprzez txt msgs od Steviego, albo zaczynając wyścigi dla Bruciego - czasem się zdarzy, że do wyścigu staną takie smakowite kąski, jak Infernusy, czy Comety : )
"lamborghini z infernusem" - lerze i kwicze x] a infernusy to śmigają unas normlanie po drogach ^^? Jeśli już to ^^ jest to lambo + zonda ;] a konkretnie jej wydech
rp: 18063 skąd: Warszawa
Kramon napisał: "lamborghini z infernusem" - lerze i kwicze x] a infernusy to śmigają unas normlanie po drogach ^^? Jeśli już to ^^ jest to lambo + zonda ;] a konkretnie jej wydech
No właśnie... xD
matrixstg napisał: gta 4 zdalem w 100%
No to powinieneś wiedzieć w jaki sposób to autko zdobyć :]
matrixstg napisał: a moglbyś to na mapce zaznaczyć ?
Mapka
Masz zaznaczone dwa obszary, gdzie Infernus pojawia się w trakcie gry. Raczej go tam teraz nie znajdziesz, ale... :P Radzę tak jak mtz mówi, podzwonić do Bruciego w sprawie wyścigów i liczyć, że na którymś z nich zobaczysz autko.
Co prawda to prawda. Tylko, że niektóre pokazują się na ulicy bardzo rzadko Pamiętam jeszcze jak sam się naszukałem Cometa. Zgubiłem jakimś cudem egzemplarz od Bruciego i potem znalezienie go na ulicy graniczyło z cudem. Kilka sztuk zdobyłem dopiero w wyścigach w Alderney ;>
Obecnie forum przegląda 18 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 18 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami