Witam, wgrałem spolszczenie Cenegi do San Andreas, działa świetnie, aczkolwiek nie moge odpalić starego save KLIK
Myśle że jest to spowodowane tym, iż po wgraniu pl gra sie upgradeowala i nie czy ta save. Co o tym myślicie i czy jest już jakiś sposób na to ? a moze przyczyna jest całkiem inna ?
Duże sie nie będę rozpisywał bo też nie ma oczym, ale save jest dla mnie dość ważny bo stworzyłem go aby łątwiej było rozpocząć granie (info w linku KLIK), a chciałbym zobaczyć jak cenega zrobiła spolszczenie i po raz kolejny przejść SA, tym razem z Cenegowskim spolszczeniem ;P
Gra nie ma szans się "upgrade'nąć" po instalacji spolszczenia. To raptem jeden plik tekstowy i chyba kilka teksturek. Możliwe, że sejwy się popsuły, bo zmieniły się nazwy misji, chociaż to nie powinno robić różnicy. Jak kiedyś miałem spolszczone GTA3 i potem odpalałem i "polskie" sejwy na angielskiej wersji gry i wszystko się ładowało. To samo w drugą stronę.
Obecnie forum przegląda 178 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 178 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami