Gość

Rejestruj

· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 07:20
· GTAthegame · Forum · Café Robina
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
ROCKSTAR GAMES - autografy
nighthawk napisany: 05.10.2009 08:46 Link Do Tego Posta
thug

rp: 6271
Hej!
Kilka lat tu nie zaglądałem, ale widzę SDR jeszcze trzyma formę
do rzeczy:

Do sprzedania mam unikalną, jedyną w Polsce, kartkę w formacie A4, na której znajduje się 12 autografów najważniejszych ludzi ze studia ROCKSTAR GAMES, odpowiedzialnych za znaną serię gier GRAND THEFT AUTO (GTA)! 12 autografów, w których jest podpis pomysłodawcy serii oraz głównego producenta, czyli pana, który nazywa się SAM HOUSER.

Autografy 100% oryginalne! Kartka pochodzi ze spotkania/konferencji, jakie miało miejsce 1 grudnia 2004 roku w Chicago (U.S.A.), w związku z wydaniem gry Grand Theft Auto: San Andreas na platformę Playstation 2. Były tylko 2 sztuki wypisane dla polskich fanów! Moja prywatna pamiątka, którą otrzymałem gdy prowadziłem parę lat temu polski serwis, traktujący o tematyce serii gier Grand Theft Auto. Posiadam także kopertę, w której była nadana kartka - na kopercie pieczątki i wlepki ze Stanów, wysyłane z Chicago. Jednak ta gdzieś mi się zawieruszyła i jak ktoś by chciał tak bardzo bardzo mieć też ją jako dowód oryginalności, to bym musiał poszukać.

WARTOŚĆ KOLEKCJONERSKA

Wszelkie pytania proszę kierować na e-mail.

http://www.allegro.pl/item762365456_gra_gta_grand_theft_auto_autografy_100_oryginal.html

pozdrawiam

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Patryk napisany: 05.10.2009 14:40 Link Do Tego Posta
Legenda.

rp: 21003
Ale jaja, pamiętam GTAMetropolis :D

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
sdr napisany: 06.10.2009 15:19 Link Do Tego Posta
szew

rp: 90140
No i co, no i co ja mam teraz zrobić? Kurde, taką okazję przepuścić? ;P

BTW. Też pamiętam Metropolis. Można wiedzieć co Cię skłoniło do pozbycia się takiego kąska jak ta kartka? Nie ma już dla Ciebie żadnej wartości?

nighthawk napisany: 06.10.2009 17:56 Link Do Tego Posta
thug

sdr - Wartość dla mnie nadal duża, lecz powodem są kwestie finansowe :(

sdr napisany: 06.10.2009 18:09 Link Do Tego Posta
szew

rp: 90140
Rozumiem. A to Ty dostałeś tą kartkę od kogoś (przez kogoś) czy bezpośrednio z R*? I drugie, powiązane pytanie: na kartce znajduje się dedykacja, chodzi o Ciebie czy kartka należała wcześniej do tego kogoś o imieniu Matthew? Tak pytam, bo w razie zakupu chciałbym znać historię kartki. Najlepiej napisz po kolei jak to ona wędrowała od R* do Ciebie

Patryk napisany: 06.10.2009 22:41 Link Do Tego Posta
Legenda.

rp: 21003
Dla mnie autografy mają wartość zdobyte tylko osobiście.

nighthawk napisany: 07.10.2009 08:11 Link Do Tego Posta
thug

No więc tak:
Dawno, dawno temu, gdy chodziłem jeszcze do podstawówki miałem kolegę, który pod koniec szkoły (w piątej lub szóstej klasie) wyjechał z rodzicami na stałe do Chicago, bo miał tam jeszcze jakąś rodzinę. Był to w sumie mój taki przyjaciel, bo razem zawsze rodzice prowadzali nas do szkoły, razem siedzieliśmy w ławce etc.

Po latach kontakt się lekko zatarł, rzadziej rozmawialiśmy, lecz był taki moment, kiedy w tym 2004 byłem (jak większość) najarany tą premierą GTA: SA i także jego się pytałem, czy w Stanach jest głośno na ten temat. On powiedział wtedy, że tak; jest dużo spotów reklamowych, są billboardy u niego w centrum miasta i że za kilka tygodni ma się odbyć otwarta konferencja promująca z udziałem Producenta. Nie chce skłamać, ale były to chyba jakieś targi czy coś, nie pamiętam już.

Poprosiłem go czy mógł by tam pójść i porobić parę fotek, będzie to jakiś unikalny news na stronę www. A on mi po wszystkim mówi, że udało mu się zdobyć autografy, ma 2 kartki A4 z pełną listą najważniejszych ludzi. Oczywiście fotki też były i news był, kto śledził Metropolis to mógł się na niego natknąć.

Jak się okazało konferencja po wystąpieniu miała formę otwartego spotkania, gdzie każdy chodził z drinkiem w ręku i rozmawiał między sobą. Autografy były wypisywane z góry, to znaczy kartki były już przygotowane z podpisami, a kto chciał taką mieć, to wtedy facet w czarnej koszulce z logiem R* wypisywał dedykacje. Mateusz to imię kolegi.

Dostałem 2 takie kartki, jedną sprzedałem zaraz po otrzymaniu, cena wyniosła wtedy około ~350zł, także poprzez Allegro. Druga została do dziś.

=========================

SPRZEDANE - TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
pozdrawiam!

· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 01.11.2024 07:20
·
Obecnie forum przegląda 57 gości oraz 0 z 6675 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 57 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Urodziny obchodzą dziś · czatyrko (31) · Wszystkiego najlepszego!
Napisano 25243 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies