Ide do Jizziego. Później wsiadam do wozu z T-Bonem. Mówi żeby jechać na plac budowy do Doherty. No to jade. No to wtedy mówi żeby jechać do doków. To wtedy tam jade. Noi wtedy mowi zeby jechać na lotnisko. Jadę tam. Znajduje wana. Biorę snajperke przestrzelam wanowi opony. Zabijam obu motocyklistow. Następnie podchodze bliżej i wan rusza. Chcę zabić kierowcę ale nie mogę. Wsiadam do wozu z T-Bonem. Wan zatrzymuje się w pewnym miejscu. Gdy podjade pisze: "Misja nieudana. Toreno nie żyje."
Co mam zrobić żeby przejść tą misje? Prosze o pomoc.
Ostatnio przechodziłem tą misję. U mnie było tak, że jechałem za nimi i w pewnym momencie van zatrzymał się. Wysiedli ludzie, zabiłem ich. Po cut-scence miałem za zadanie rozwalić vana i misja zakończona. :)
Wkońcu mi sie udało. Zrobiłem tak jak mówił adk. Tylko, że teraz mam problem z misją The Meat Bussiness. Gdy zabijam ostatniego członka mafii gra się wyłącza. Może mi ktoś przejść tą misje? Jest to misja w kasynie Caligula's. Oto save http://www.speedyshare.com/750378130.html . Jeżeli można to przy okazji prosiłbym o przejście misji z "Z".
Obecnie forum przegląda 28 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 28 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami