Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bolo asshole
|
Wysłany: 28.01.2005 17:41 Temat postu: [SPOILER!] [SA] TORENO'S LAST F........ |
|
|
hej mam pytanko czy macie jakiś specjalny sposób na misje gdzie trzeba zestrzelić torena w helikopterze ?bo sie męcze |
|
Powrót do góry |
|
|
Maclaim sucka
|
Wysłany: 28.01.2005 17:46 Temat postu: |
|
|
powiem ci tak jak powiedział mi lathron(ik) czyli zabij tych dwóch gości tych najbliżej ciebie jak będziesz miał gwiazdke to poczekaj aż zniknie potem zorwal tych na dole i znowu poczekaj az gwiazdka zniknie następne rozwal tych na górze jak helikopter odleci bierz wyżutnie rakiet i na dle masz motor wsiadaj na niego i jedz za helikopterem jak będziesz jechał cały czas w pewnym momęcie nie będzie się ruszał to zejdz w motoru i rozwal go ...... |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 28.01.2005 17:54 Temat postu: :D |
|
|
Tak, maaarcel wytłumaczył tak jak trzeba Wiem jak to jest, bo też miałem problemy z tą misją , bo wogóle tego głupiego helikoptera nie mogłem trafić... Musisz go znacznie wyprzedzić i poczekać, a następnie trafić... Zresztą wszystko opisałem w mojej solucji... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
bolo asshole
|
Wysłany: 29.01.2005 00:30 Temat postu: |
|
|
ok solucja jest wypas ale tę misje opisałeś tak wyprzedż helikopter i traf hmmmm.....<lol>
no dużo mi to mówi a masz może jakąś specjalną taktyke |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 29.01.2005 07:45 Temat postu: :D |
|
|
No co ja mogę Ci powiedzieć... Ja znam ludzi co próbowali trafić helikopter stojąc za nim... Dlatego na autostradzie go wyprzedź i zatrzymaj się, a następnie zsiądź z motoru... Ustaw celownik w miejscu gdzie Toreno będzie przelatywał i chwileczkę wcześniej wystrzel pocisk... Więcej nie mogę pomóc, bo bardziej nie da się wytłumaczyć...
EDIT:
No to myślę, że w sprawie tego zadania mamy już wsyzstko wyjaśnione, więc... ZAMYKAM! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|