Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Jak podobaja ci sie moje tracki? |
Super! |
|
0% |
[ 0 ] |
Dobre |
|
0% |
[ 0 ] |
Średniawe |
|
100% |
[ 1 ] |
Badziewie |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 1 |
|
Autor |
Wiadomość |
dj_link Godfather
|
Wysłany: 27.08.2005 12:10 Temat postu: DJ Link - recording history |
|
|
Yo! W tym temacie zamieszczam utwory mojego autorstwa. Wszystkie one są zrobione i/lub zmodyfikowane w programach:
- eJay Techno 3
- Dance eJay 4
- Nero Wave Editor
- Nero SoundTrax
- Virtual DJ
Wszystkie tracki można pobrać pod adresem (zapisz element docelowy jako...):
http://download.djlink.blo.pl
Zapraszam do pobierania i oceniania. Wkrótce kolejne utwory. _________________ xxx REGULAMIN FORUM xxx |
|
Powrót do góry |
|
|
Filemoniusz asshole
|
Wysłany: 30.08.2005 17:30 Temat postu: |
|
|
Chyba pierwszy wezme sie za ocene... Bedzie obiektywna Wiec tak pierwszy track jaki mi bylo uslyszec to byl Intromix.. Szczere mowiac nie moglem tego sluchac... posluchalem pierwsze 10 sek i potem przewijalem z nadzieja ze bedzie lepiej... No coz... na pewno moglo byc gorzej, ale jestem pewien ze moglo byc lepiej... Sorry ale naprawde nie podobalo mi sie... Potem przyszla pora na Home Coming mini... Na poczatku bajer... poczatek naprawde mi sie podoba... troche za dlugie przerwy miedzy efektami ale fajnie to brzmi... jakby nie te basy eJay'owskie to by bylo naprawde fajne... Potem moge sie przyczepic tylko do typowo eJeyowych efektow ktorych moje uszy nie trawia ale po tej mp3 widze ze idziesz w dobrym kierunku... Zycze ci powodzenia i wytrwalosci przy tworzeniu kolejnych tracków |
|
Powrót do góry |
|
|
|