Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dycha asshole
|
Wysłany: 25.08.2005 08:20 Temat postu: podboj terytoriow innych gangow help |
|
|
Ukonczylem wszystkie glowne misje zostalo kilka pobocznych w innych miastach mam 90,57% podbitych terenow w los santos
kolo hotelu ( tego co uciekalem z niego w czasie jednej misji i swat ladowal na dachu z helikoptera jezdze caly czas tam i nikogo z gangow obcych nie ma wiec jak mam podbic ? a 10% brakuje a reszta terenow do podbicia ? jade do unity station okolic kolo stacji tam tych w tych pimpowskich autach rozwalam a to ne wywoluje wojny co mam jeszcze podbic ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Rick90 asshole
|
Wysłany: 25.08.2005 09:59 Temat postu: |
|
|
jesli chodzi o chotel to wyjdz z tego terytorium i poszukaj ballasów. kiedy zaczną do ciebie strzelać uciekaj aż do hotelu. tam i zabij i wywołasz wojne gangów. o unity station tak samo _________________ -(głośne sapanie...)
Tak Claude, tak. Szybciej, mocniej, GŁĘBIEJ!
-Catalina, jesteś chora, szukaj pomocy!
-A ty Carl, ty jesteś zazdrosny! |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 25.08.2005 10:31 Temat postu: |
|
|
byyyyyłoooooo
opcja szukaj nie gryzie.
a przeszukanie innych for o gta też często nie gryzie
przy motelu (bo to jest motel) czasem przydaje się też wejscie do środka budynku i wyjście po pewnej chwili. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Ghost Pimp asshole
|
Wysłany: 25.08.2005 18:42 Temat postu: |
|
|
A co do Aztecsów, too przecież w przedostatniej misji pomagamy im podbić znowu ich dzilnice, więc ponowne odbieranioe im jej było by chyba bez sensu. _________________ Ghost Pimp A.K.A. a_majer |
|
Powrót do góry |
|
|
|