Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
flamaster2 asshole
|
Wysłany: 15.08.2005 19:31 Temat postu: Gdzie są te laski? |
|
|
Kiedy zaczynałem San Andreas nie wiedziałem wiele o tej grze i przechodziłem bez opisów, pomocy, solucji. Gdy więc zauważyłem, że po meście chodzą jakieś ludziki ze strzałką nad głową (zwłaszcza w San Fierro - szkoła jazdy i park) zacząłem naparzać do tego z pistoletu (laske na pustyni zdjąłem ze snajperki). Dopiero po jakimś czasie (kiedy lasek już nie było) dowiedziałem się, że trzeba do nich podejść i zagaić. Moje pytanie: czy da się je jakoś wskrzesić, albo może poszły do szpitala i są w innym miejscu? Bo chciałbym przejść tą grę jak trzeba, a zaczynać od początku nie bardzo się chce... |
|
Powrót do góry |
|
|
hapeka all star
|
Wysłany: 15.08.2005 19:36 Temat postu: |
|
|
umawianie się z laskami nie jest wymagane do 100% gry. jak je zabiłeś to już ich nie wskrzesisz. _________________ Byłaś naprawdę fajną dziewczyną
i było nam razem naprawdę miło.
Lecz tamten to chłopak był bombowy,
bo trafiał w dziesiątkę w strzelnicy... sportowej.
xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Rick90 asshole
|
Wysłany: 16.08.2005 11:31 Temat postu: |
|
|
też tak muślałem ale zabiłem tą w parku w San Fierro a ona pod koniec gry ćwiczyła tam dalej. Nie wiem jak to sie stało ale może dlatego że przeinstalowywałemna nowo gta(choć watpię czy to miało z ty jakiś związek) _________________ -(głośne sapanie...)
Tak Claude, tak. Szybciej, mocniej, GŁĘBIEJ!
-Catalina, jesteś chora, szukaj pomocy!
-A ty Carl, ty jesteś zazdrosny! |
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 16.08.2005 14:57 Temat postu: |
|
|
dziewczynki już nie zmartwychwstaną - to fakt i może zaliczenie ich nie jest wymagane do 100%, ale za to poznanie jak najbardziej. dlatego na 100% wypadałoby się z każdą choć raz przejechać do kawiarni xD _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
Misza asshole
|
Wysłany: 16.08.2005 19:46 Temat postu: |
|
|
Nie mówiąc już o profitach zwiazanych z "zaliczeniem" danej panienki _________________ Oby wasze miecze pozostały ostre! |
|
Powrót do góry |
|
|
flamaster2 asshole
|
Wysłany: 16.08.2005 20:12 Temat postu: |
|
|
Mi tam nawet nie zależy na przejściu na 100% samej gry. Bardziej marzę o profitach związanych z wychędorzeniem tych dziewoi (auta, fatałaszki itp.) |
|
Powrót do góry |
|
|
|