Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Jak oceniasz #3.0? |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
100% |
[ 2 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 2 |
|
Autor |
Wiadomość |
sdr padrino
|
Wysłany: 08.09.2004 14:38 Temat postu: #3.0 |
|
|
witam...
...i tych którzy tu czasem zaglądają i tych co tu w ogóle nie zaglądają, a szczególnie ciepło witam tych co tu nic nie piszą
chciałem się was zapytać jak się podoba nowa formuła strony ogólnie rzecz biorąc: gtathegame bo renowacji i co o tym wszystkim sądzicie, czy te zmiany wyszły nam na dobre, jak oceniacie poziom textów, wykonania, itd, itp...
czekam z niecierpliwością na wasze opinie! i piszcie tu bo to forum dla was. nie oczekuję tłumów, ale codzienni bywalcy naszego serwisu mogliby rozpocząć kilka tematów. wtedy może i inni dołączą do nas. będźmy dobrej myśli pozdrawiam was... _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 08.09.2004 23:10 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajna stronka... A dlaczego wystawiam 4? Bo nie moge 4+ Ale tak na poważnie, super stronka!! Nic dodać nic ująć... A może jednak wystawić 5 _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 09.09.2004 21:13 Temat postu: |
|
|
A jeszcze co do stronki... Mam prośbę... Czy mógłbyś stworzyć taki dział o wszystkich nowinkach z GTA: SA?! Nowinki to chodzi mi o to, że np. "w grze będą rowery", "będzie można ukraść tramwaj" itd... Żeby to wszystko było razem poukładane... A jesli nie mozesz tego zrobic to moze wyslesz mi to wszystko na adres: lothronik-blog@wp.pl... Bardzo mi na tym zalezy; chce to wszystko pokazac koledze, ktory nie ma netu, a bardzo czkea na te gre... plizzz! (pisalem juz o tym w komentach do "Opowiadania 1" ) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 09.09.2004 21:16 Temat postu: Pytania od... _Zaibatsu!! |
|
|
Mam jeszcze jedno pytanko; może nie dotyczące stronki, ale co tam... Niewiem, chyba z tydz. temu, _Zaibatsu wysłało do R* 5 pytanek dotyczących gry (a dokładnie SA)... Nie wiecie może kiedy przyjdą na nie odpowiedzi?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
Wysłany: 09.09.2004 21:50 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Czy mógłbyś stworzyć taki dział o wszystkich nowinkach z GTA: SA?! Nowinki to chodzi mi o to, że np. "w grze będą rowery", "będzie można ukraść tramwaj" itd... Żeby to wszystko było razem poukładane... |
postaram się w najbliższym czasie zamieścić coś takiego na forum
Cytat: | _Zaibatsu wysłało do R* 5 pytanek dotyczących gry (a dokładnie SA)... Nie wiecie może kiedy przyjdą na nie odpowiedzi?? |
pytanek było 6 jak zapewne wiesz pisaliśmy o tym niestety R* jeszcze nie udzielił odpowiedzi na te pytania. czekamy. gdy tylko się pojawią przeczytasz o tym na stronie _________________
*** REGULAMIN *** |
|
Powrót do góry |
|
|
lothronik homeboy
|
Wysłany: 25.12.2004 23:56 Temat postu: :D |
|
|
Hm... Wiem, że może to i troszkę głupkowate pytanko, ale jednak je zadam... Czy może planujecie wersję #4.0 stronki?! Nie mówię, że ta jest zła, bo tak nie jest, mi się bardzo podoba (jest naprawdę świetna!), tylko się tak pytam.... z ciekawości! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
sdr padrino
|
|
Powrót do góry |
|
|
|